Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Ugens Hotte (Uge 26)

Netflix dominerer igen, og Babylon's Fall har ramt det absolutte nulpunkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis forholder det sig sådan, at noget indhold på side som Gamereactor, klarer sig bedre end andet indhold. Ydermere er det naturligvis også sådan, at det er noget vi holder øje med. Vi bestræber os på at bringe de nyheder, de artikler og de anmeldelser vi har lyst til, og som I finder interessante, men hele ideen med deadlines, embargoer og et effektivt produktionstempo handler, i sidste ende, om at fastholde et niveau af trafik der kan få forretningen til at løbe rundt.

Hvis det gør os til kyniske Matrix-agenter, der kun ser en lind strøm af grønne, funklende tal, jamen så må det være sådan, men det er et eller andet sted pointen med journalistisk indhold - at I skal læse det, eller se det, bevares.

Men hvilket indhold har klaret sig bedst? Flere af jeg har spurgt ind til hvilke nyheder, emner og artikler har fået flest visninger i løbet af ugen, og det vil vi gerne komme lidt nærmere.

Herunder finder du altså to lister over de tekster der har klaret sig bedst i løbet af ugen der er gået. Den ene er nyheder, slet og ret, og den anden er alle andre store tekster på siden. Det kan meget vel være at der vil være gengangere igennem ugerne, men I ved, besøgsstatistik er en mærkelig størrelse, og der er et utal af faktorer i forhold til hvad der pludselig eksploderer.

Dette er en annonce:
Ugens Hotte (Uge 26)

Okay, her er ugens liste:

Nyheder


 1. Bekræftet: Der er reklamer på vej til Netflix

 2. Amber Heard skal skrive en bog om hendes ægteskab med Johnny Depp

 3. Babylon's Fall har ramt hele nul spillere på Steam

 4. Dygtig ingeniør laver "PS5 Slim" på bare 19 millimeter

 5. Sådan her ser orkerne ud i The Lord of the Rings: The Rings of Power

 6. Så kan kan du købe Legos Løveriddernes Slot igen

 7. Vind en specialdesignet The Elder Scrolls Online-inspireret konsol her!

 8. DICE: "Vi ønsker at være stolte af Battlefield 2042"

 9. Overwatch 2 kommer direkte til at erstatte det originale spil

 10. Steve-O: "Jackass var en dårlig indflydelse på børn"

Større tekster


 1. Vi anmelder hele Obi-Wan Kenobi-serien

 2. Redout 2 (anmeldelse)

 3. Glædelige Genbesøg: Prey

 4. F1 22 (anmeldelse)

 5. As Dusk Falls er ambitiøst men hullet

Dette er en annonce:

Brede betragtninger

Selvom at tendenser kan variere ret så kraftigt fra uge til uge, og særligt fra måned til måned, så er der her en konstant, og det er at forbrugere generelt er meget interesserede i streamingtjenester, og hertil er der en helt særlig interesse i ændringer omkring Netflix.

Vi har set adskillige gange i løbet af de sidste måneder. Finansresultater, fyringer, omrokeringer og ændringer i deres globale prioritering. Desuden er mange, naturligvis, interesserede i deres fortsatte mål om at reducere antallet af brugere der deler deres konto ud bredt. I det her tilfælde handler det mere specifikt om et nyt abonnement, der delvist finansieres af reklamevisninger.

Derudover er der en række kendte størrelser - sagen mellem Amber Heard og Johnny Depp er fortsat uhyre interessant, mest af alt fordi vi aldrig har set noget lignende, og The Lord of the Rings: The Rings of Power trækker også løbende interesse, og denne gang lader det også til at være mere positivt.

Det er dog også plads til overraskelser. Anmeldelserne af Redout 2 og F1 22, begge anmeldt af vores nye skribent Palle har klaret sig over forventning, og ligeledes lader der til at være en nærmest morbid interesse i Babylon's Fall, der har haft faldende spillertal de sidste måneder, og nu nåede et historisk nulpunkt.

Hvilken nyhedshistorie studsede du mest over i den forgangne uge?Indlæser mere indhold