Dansk
Gamereactor
artikler

Ugens Hotte (Uge 20)

Obi-Wan Kenobi dominerer det hele.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis forholder det sig sådan, at noget indhold på side som Gamereactor, klarer sig bedre end andet indhold. Ydermere er det naturligvis også sådan, at det er noget vi holder øje med. Vi bestræber os på at bringe de nyheder, de artikler og de anmeldelser vi har lyst til, og som I finder interessante, men hele ideen med deadlines, embargoer og et effektivt produktionstempo handler, i sidste ende, om at fastholde et niveau af trafik der kan få forretningen til at løbe rundt.

Hvis det gør os til kyniske Matrix-agenter, der kun ser en lind strøm af grønne, funklende tal, jamen så må det være sådan, men det er et eller andet sted pointen med journalistisk indhold - at I skal læse det, eller se det, bevares.

Men hvilket indhold har klaret sig bedst? Flere af jeg har spurgt ind til hvilke nyheder, emner og artikler har fået flest visninger i løbet af ugen, og det vil vi gerne komme lidt nærmere.

Herunder finder du altså to lister over de tekster der har klaret sig bedst i løbet af ugen der er gået. Den ene er nyheder, slet og ret, og den anden er alle andre store tekster på siden. Det kan meget vel være at der vil være gengangere igennem ugerne, men I ved, besøgsstatistik er en mærkelig størrelse, og der er et utal af faktorer i forhold til hvad der pludselig eksploderer.

Dette er en annonce:
Ugens Hotte (Uge 20)

Okay, her er ugens liste:

Nyheder


  1. Noget tyder på at juni måneds PlayStation Plus-spil er lækket

  2. Star Wars Jedi: Survivor får teaser og 2023-udgivelsesvindue

  3. National Treasure 3 er officielt på vej

  4. De første detaljer om Cyberpunk 2077's første udvidelse er lækket

  5. Sony: "Vi er slet ikke færdige med at købe nye studier"

  6. Rygte: Indiana Jones er måske ikke Xbox-eksklusivt

  7. Sony afholder ny State of Play i næste uge

  8. Elektronikvirksomhed mener at vi ser PS5 Pro og ny Xbox Series-konsol inden 2024

  9. Obi-Wan Kenobi showrunner er nu mere åben overfor en anden sæson

  10. Obi-Wan Kenobi slår vild rekord på Disney+

Større tekster


  1. Vi anmelder de to første afsnit af Obi-Wan Kenobi

  2. Diablo Immortal (Anmeldelse)

  3. Top Gun: Maverick (Anmeldelse)

  4. Roller Champions

  5. Disse spil udkommer i juni måned


Dette er en annonce:

Brede betragtninger

Der er en del vi skal igennem men lad mig først lige slå fast, at vi ikke har nået at få tallene med fra nattens State of Play, så de mange nyheder figurerer ikke på listerne. Den primære betragtning er dog først, at vi i denne uge endelig har set en masse anmeldelser krybe frem fra gemmerne, og de har alle klaret sig decideret fortrinligt. Naturligvis er der både Obi-Wan Kenobi og Top Gun: Maverick, der begge har sikret en plads i populærkulturen, men Sniper Elite 5-anmeldelsen blev faktisk ved med at trække sig ind i denne uge med solide tal, selvom at den ikke er at se på listen, og Roller Champions klarede sig meget, meget bedre end forventet.

Det er uden tvivl fantastisk at se anmeldelser dukke frem fra gemmerne, og næste uge tror jeg nok kommer til at stå i Diablo Immortals tegn.

Og så er det Obi-Wan Kenobi helt generelt. Disney har selv afsløret at serien er den mest sete premiere af alle deres Originals til dato, og det kan mærkes på den generelle interesse. Måske er det den prequel-glade bølge vi er inde i, måske er det bare fordi at mange har ventet på Star Wars-indhold der forbinder sig lidt tættere på det store filmunivers. Lige meget hvad, så har vi set massiv interesse hele vejen igennem.

Desuden er der tydeligvis mange der glæder sig til Star Wars Jedi: Survivor. Vi gik tilbage og sammenlignede med dagene efter premieren på Fallen Order, og vi taler næsten 10 gange trafikken nu. Det er naturligvis primær grundet det faktum at spillet nu har en etableret fanbase, men noget kunne også tyde på at Respawn har fået skabt en masse positiv energi omkring IP'en.

Hvad fangede din opmærksomhed i ugen der er gået?



Indlæser mere indhold