Dansk
Gamereactor
artikler

Ugens Hotte (Uge 18)

Netflix dominerer, Danmark mister et reality-ikon og MultiVersus klarer sig bedre end forventet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis forholder det sig sådan, at noget indhold på side som Gamereactor, klarer sig bedre end andet indhold. Ydermere er det naturligvis også sådan, at det er noget vi holder øje med. Vi bestræber os på at bringe de nyheder, de artikler og de anmeldelser vi har lyst til, og som I finder interessante, men hele ideen med deadlines, embargoer og et effektivt produktionstempo handler, i sidste ende, om at fastholde et niveau af trafik der kan få forretningen til at løbe rundt.

Hvis det gør os til kyniske Matrix-agenter, der kun ser en lind strøm af grønne, funklende tal, jamen så må det være sådan, men det er et eller andet sted pointen med journalistisk indhold - at I skal læse det, eller se det, bevares.

Men hvilket indhold har klaret sig bedst? Flere af jeg har spurgt ind til hvilke nyheder, emner og artikler har fået flest visninger i løbet af ugen, og det vil vi gerne komme lidt nærmere.

Herunder finder du altså to lister over de tekster der har klaret sig bedst i løbet af ugen der er gået. Den ene er nyheder, slet og ret, og den anden er alle andre store tekster på siden. Det kan meget vel være at der vil være gengangere igennem ugerne, men I ved, besøgsstatistik er en mærkelig størrelse, og der er et utal af faktorer i forhold til hvad der pludselig eksploderer.

Dette er en annonce:
Ugens Hotte (Uge 18)

Okay, her er ugens liste:

Nyheder


  1. Sidney Lee er død

  2. Netflix overvejer angiveligt livestreamingtjeneste

  3. Elizabeth Olsen er "frustreret" over tabte roller grundet MCU-ansvar

  4. Her er den foreløbige liste over spil på det nye PlayStation Plus

  5. Nintendo er faktisk bekymrede omkring overgangen til ny hardware

  6. Disney kunne miste rettigheden til den originale Mickey Mouse-skikkelse

  7. Kevin Spacey vender tilbage til filmbranchen i den største rolle siden 2017

  8. Sony: "Kvaliteten af PS5-spil ville falde hvis de skulle lande på en abonnementstjeneste på lanceringsdagen"

  9. Netflix vil angiveligt introducere reklamer inden året er omme

  10. Billeder af det nye Silent Hill er tilsyneladende dukket op

Større tekster


  1. Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

  2. V Rising

  3. Vampire: The Masquerade - Swansong

  4. MultiVersus er et uforglemmeligt kaos

  5. Warcraft Arclight Rumble er egentlig bare fint nok

Dette er en annonce:

Brede betragtninger

På en måde bekymrede det os lidt, da vi så at nyheden om Sidney Lees tragiske død var den mest læste i denne uge. Jo, det er rart at mange tog tid til lige at mindes en mildest talt kontroversiel ener, men frygten var at dette så ville agere bevis for at vi udelukkende skrev nyheden for at tiltrække læsere, og det var, tro det eller ej, virkelig intentionen.

Intentionen var faktisk egentlig bare at mindes en person, en karakter, der igennem årtierne har haft ret meget at gøre med de ansatte her på redaktionen, og mange kom på arbejde der mandag og sad lidt grå i ansigtet og brugte nogle timer på lige at grine af mange uforglemmelige og mildest talt bizarre situationer i selskab med Sidney. Det var udelukkende for at mindes, men heldigvis har alle kommentarerne på nyheden var respektfulde og decideret kærlige.

Udover det, så er det tydeligt at se at der er en forøget interesse i Netflix' gøren og laden. Selv ældre nyheder om serier, abonnementsændringer og ledelsesbeslutninger har fået masser af ekstra besøg de sidste par uger, alt imens virksomheden leder med lys og lygte efter en måde igen at kunne fremvise kontinuerlig, ja nærmest evig, vækst.

Vi har også publiceret en række større previews i den sidste uge, og de har alle klaret sig bedre end forventet, fra MultiVersus til Warcraft Arclight Rumble. Der er tydeligvis en interesse i at høre nyt om kommende spil, som vist giver god mening når nu der ikke er mange reelle lanceringer at kigge nærmere på. At Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters er den mest læste store tekst siger måske en hel del.

Hvad har interesseret dig mest i løbet af ugen?



Indlæser mere indhold