Dansk
Gamereactor
artikler

Ugens Hotte (Uge 18)

Poppy, Poppy, Poppy.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis forholder det sig sådan, at noget indhold på side som Gamereactor, klarer sig bedre end andet indhold. Ydermere er det naturligvis også sådan, at det er noget vi holder øje med. Vi bestræber os på at bringe de nyheder, de artikler og de anmeldelser vi har lyst til, og som I finder interessante, men hele ideen med deadlines, embargoer og et effektivt produktionstempo handler, i sidste ende, om at fastholde et niveau af trafik der kan få forretningen til at løbe rundt.

Hvis det gør os til kyniske Matrix-agenter, der kun ser en lind strøm af grønne, funklende tal, jamen så må det være sådan, men det er et eller andet sted pointen med journalistisk indhold - at I skal læse det, eller se det, bevares.

Men hvilket indhold har klaret sig bedst? Flere af jeg har spurgt ind til hvilke nyheder, emner og artikler har fået flest visninger i løbet af ugen, og det vil vi gerne komme lidt nærmere.

Herunder finder du altså to lister over de tekster der har klaret sig bedst i løbet af ugen der er gået. Den ene er nyheder, slet og ret, og den anden er alle andre store tekster på siden. Det kan meget vel være at der vil være gengangere igennem ugerne, men I ved, besøgsstatistik er en mærkelig størrelse, og der er et utal af faktorer i forhold til hvad der pludselig eksploderer.

Dette er en annonce:
Ugens Hotte (Uge 18)

Okay, her er ugens liste:

Nyheder


  1. Her er den første teaser fra Avatar: The Way of Water

  2. Ron Gilbert er "trist" efter kritik af Return to Monkey Islands grafiske stil

  3. Mass Effect 4-plakat afslører ret afgørende detalje om det kommende spil

  4. Spillere har forsøgt næsten 20 millioner gange at lukke køleskabet i Guardians of the Galaxy

  5. Sony misser mål for solgte PS5-konsoller med over tre millioner

  6. Her er hele 13 minutters gameplay fra Gotham Knights

  7. Mange Xbox-brugere har ikke kunne tilgå deres spil siden fredag

  8. De første reaktioner på Top Gun: Maverick er meget positive

  9. GameStop sætter Titanfall 3-forudbestillingsæsker ud

  10. Netflix vil angiveligt introducere reklamer inden året er omme

Større tekster


  1. Poppy Playtime Chapter 2

  2. Vi anmelder hele Moon Knight

  3. Trek to Yomi

  4. Nintendo Switch Sports

  5. Ugens Hotte (Uge 17)

Dette er en annonce:

Brede betragtninger

Vi kommer til selve nyhederne lige om lidt, men først er det vigtigt at understrege præcis hvor meget trafik der er strømmet ind på anmeldelsen af det nyeste Poppy Playtime-kapitel. Vi så ret tidligt at der var en klar tendens her, en tendens tilsyneladende ledt af et yngre publikum, som blev gjort opmærksomhed på spillets centrale karakterer igennem platforme som TikTok.

Det er helt vildt hvordan det afsæt kan ende med at skabe trafik på en side som Gamereactor, der generelt ikke rigtig appellerer til de yngre målgrupper, men her er vi altså, hvor Poppy vitterligt har 20 gange trafikken som Moon Knight på andenpladsen. Det er et testamente til vores "viral"-virkelighed, hvor ting kan eksplodere på et øjeblik. Det er da fint at vi så havde Claus, der tilfældigvis mener at spillet er bevågenheden værd, men det er samtidig også lidt bekymrende, at det ofte ikke rigtig kan forudses hvor den næste eksplosion vil befinde sig henne. Tænker man over det, så sker det ret ofte. Valheim, Among Us, Phasmophobia.

I forhold til resten af så er der ikke mange overraskelser. Avatar beviser igen at der er en energi omkring den her film, som mange måske mener var forsvundet, eftersom at ventetiden har været så lang. Men alt tyder på, baseret på vores data i hvert fald, at Avatar: The Way of Water står til at blive en kulturbegivenhed. Derudover ser vi overraskende meget trafik omkring The Return to Monkey Island, et spil som i brede træk er lavet for nostalgiens skyld, men som tydeligvis har et bredere publikum end som så.



Indlæser mere indhold