Dansk
Gamereactor
artikler

Ugens Hotte (Uge 14)

Lego Star Wars: The Skywalker Saga dominerer, og tallene er blevet rettet til igen. Vi giver jer ugens største nyheder og artikler på Gamereactor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naturligvis forholder det sig sådan, at noget indhold på side som Gamereactor, klarer sig bedre end andet indhold. Ydermere er det naturligvis også sådan, at det er noget vi holder øje med. Vi bestræber os på at bringe de nyheder, de artikler og de anmeldelser vi har lyst til, og som I finder interessante, men hele ideen med deadlines, embargoer og et effektivt produktionstempo handler, i sidste ende, om at fastholde et niveau af trafik der kan få forretningen til at løbe rundt.

Hvis det gør os til kyniske Matrix-agenter, der kun ser en lind strøm af grønne, funklende tal, jamen så må det være sådan, men det er et eller andet sted pointen med journalistisk indhold - at I skal læse det, eller se det, bevares.

Men hvilket indhold har klaret sig bedst? Flere af jeg har spurgt ind til hvilke nyheder, emner og artikler har fået flest visninger i løbet af ugen, og det vil vi gerne komme lidt nærmere.

Herunder finder du altså to lister over de tekster der har klaret sig bedst i løbet af ugen der er gået. Den ene er nyheder, slet og ret, og den anden er alle andre store tekster på siden. Det kan meget vel være at der vil være gengangere igennem ugerne, men I ved, besøgsstatistik er en mærkelig størrelse, og der er et utal af faktorer i forhold til hvad der pludselig eksploderer.

Dette er en annonce:
Ugens Hotte (Uge 14)

Okay, her er ugens liste:

Nyheder


  1. Sony beder butikker om at åbne PS5-kasser for at afskrække scalpers

  2. Russisk udvikler opfordrer til piratkopiering af deres spil

  3. Den næste World of Warcraft-udvidelser er allerede lækket

  4. PlayStation afslører PlayStation Plus Essential, Extra og Premium

  5. Microsoft, Nintendo og Sony afslører sammen spillet Cross-Play

  6. En masse lækkede detaljer om Naughty Dogs planer er angiveligt sluppet ud

  7. CODA og Dune blev de store vindere ved årets Oscars

  8. 343 Industries: "Gode Halo-produkter er lidt ligesom porno"

  9. E3 2022 er nu officielt blevet aflyst

  10. Rygte: Sony præsenterer deres nye Game Pass-konkurrent senere på ugen

Større tekster


  1. Lego Star Wars: The Skywalker Saga (Anmeldelse)

  2. OnePlus 10 Pro 5G (Anmeldelse)

  3. Moon Knight (Anmeldelse af de første episoder)

  4. Morbius (Anmeldelse)

  5. Returnal: Ascension (Anmeldelse)

Dette er en annonce:

Brede betragtninger

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, når man kigger på ugens mest populære nyheder og artikler, at vi igennem Google Analytics så en række fejl i sidste uge. De er blevet bragt i orden nu, så en del af de "clicks" der burde være dukket op i forrige uge, er nu til stedet her i denne uges tal. Altså har vi eksempelvis Oscar-nyheden og den nye PlayStation Plus-tjeneste.

I det hele taget er der ikke mange overraskelser i det samlede billede, for de fleste af de nyheder vi har med at gøre i top 10'eren er ganske forventede for at sige det mildt. På toppen er det dog en kende overraskende at finde en scalper-nyhed, men det beviser vist bare at forbrugere endnu er uhyre investerede i at se butikker og producenter kæmpe imod nogle af de kræfter, der gør det sværere at få fingrene i en konsol.

The Skywalker Saga kom som lidt af en overraskelse, da vores data ikke rigtig havde registreret spillets overvældende popularitet. Anmeldelsen er adskillige længder foran denne uges toer, og er blandt de mest læste anmeldelser i år, for at det ikke skal være løgn. Nyheden om at spillets Steam-debut har slået sågar Star Wars Jedi: Fallen Order kommer derfor ikke længere som nogen overraskelse.

Så er der OnePlus 10 Pro. Det lader til at der stadig er stor interesse i OnePlus blandt de danske brugere, og vi ser stadig stor interesse hver eneste gang vi anmelder et af deres flagskibe. Faktisk er de side om side med Samsung, og naturligvis overgået af Apple.



Indlæser mere indhold