Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter

Lydprodukterne i år spænder bredt, fra Apple-hovedtelefoner til billige in-ears fra Google. Det er der grund til at fejre

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligesom en række andre af vores kategorier i år, så spænder "lydprodukter" ret bredt. Gaming-headsets, dyre soundbarer, fede billige in-ears, det hele er på tapetet, så det har været svært at udvælge nogle få favoritter.

Men samtidig så har det stået ret klart hvilke lydprodukter der virkelig er blevet hos os, det er fra kendte producenter, men samtidig noget der har brudt skabelonen en smule, og skabt noget der giver os mere end forventet.

Der er grundet globale omstændigheder stadig det store spørgsmål om priserne kunne være lavere på nye lydprodukter, men grundet den hårde og ekstreme konkurrence er svaret desværre nok nej - men det betyder også at alle kæmper en hård kamp uanset om det er subwoofere, in-ears eller gaming-hovedtelefoner der er tale om, og med lidt held vinder ingen nogensinde den kamp.

Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter
Dette er en annonce:

Vinder: Apple Airpods Max

Det her er reelt årets headset, super lækkert design, fantastisk komfort og ikke mindst støjreduktion og fantastisk lyd, så er der et par mindre ulemper som bliver gennemgået i anmeldelsen, men den daglige brug gør bare at, ja, det endte med at være meget positivt.

Betjeningen er via kronen på siden, og det virker væsentligt bedre end touch-styring. Der er et par andre smådetaljer som gør det fantastisk nemt at bruge dem i hverdagen. Apple kan stadig. Også selvom at de ikke altid tænker det praktiske ind i designet.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Dette er en annonce:
Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter

Vinder: Sonos Beam

Sonos er næsten en kategori i sig selv, og har i årevis figureret på disse lister af ret simple årsager; ikke bare Magnus, men alle entusiaster på kontoret elsker dem. Vi taler igen multiformåls højttalere i højeste kvalitet, og den nye Beam er ingen undtagelse. Den er lavet som lige dele trådløs højttaler, enkeltstående soundbar eller centerhøjttaler i en hjemmebiograf der ikke skriger HIFI-nørd.

Den fungerer glimrende som smarthøjttaler i sig selv, men at den kan udbygges med andre Sonos-produkter, som gør at det hele er snedigt planlagt fra start - nemlig at holde dig i Sonos-økosystemet.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter

Vinder: Google Pixel Buds A

De nye Pixel Buds A er forbløffende billige, lækkert designet , de er simple men stadig lækre at bruge i hverdagen.

Lyden er god, og de kan rent faktisk bruges til træning, kombineret med en virkelig god passiv støjreduktion og pasform der sidder fantastisk godt fast i øret.

Betjeningen er nem, og de kan endda gøres adaptiv, så der skrues automatisk op og ned alt efter omgivelsernes støjniveau. Det er næsten alt hvad du gerne vil have af dine in-ears.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter

Vinder: Beoplay Portal

Et Xbox-headset fra B&O var ret mærkeligt at se afsløret, men eftersom at lyden banker alt andet med længder, så kan man kun være glad.

Der er ingen mikrofon på - den er naturligvis indbygget, og så har Portal bare et kvalietsniveau der ligger langt over normalt Xbox-tilbehør.

Og så er det bare lækkert at man kan have en håndfuld Bluetooth-enheder forbundet til headsettet samtidig med at man har det parret med sin Xbox, men til en pris på 3749 så kan man også godt forvente lidt luksus features, og det får man.

Du kan læse vores anmeldelse her.

HQ
Hardware Awards 2021: Bedste Lydprodukter


Indlæser mere indhold