Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alle de vildeste trailere fra årets Game Awards

Star Wars: Eclipse, Suicide Squad, Hellblade - de er her allesammen!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du synes at tidligere udgave af Game Awards har været tætpakket med gigantiske afsløringer, så var dette år noget for sig. Geoff Keighley har efterhånden positioneret sin årlige prisuddeling som en af årets mest centrale begivenheder for branchen, og udviklerne står sikkert i kø for at afsløre deres spil på netop den scene.

Og afsløre spil, det må man sige at de gjorde. Der var naturligvis små glæder, såsom at Tunic fik en udgivelsesdato, og at udvidelsen til Cuphead også endelig fik en dato på, men der var et utal af giganter der blev afsløret, og måske primært; spil der tidligere var blevet afsløret med vage trailere uden gameplay, fik nu lige præcis det.

Herunder finder du en række af aftenens største overraskelser. Det er ikke en komplet oversigt over dem alle, men bare et udpluk af dem vi mener du bør huske på. Lad os så komme i gang.

Suicide Squad: Kill the Justice League får endelig en trailer<strong>
Nej, det det virker ikke umiddelbart som om at Rocksteady har i sinde at give os en verden der kan udforskes helt ned i samme detalje som Batman Arkham-trilogiens Gotham, men der er dog fart over feltet. Spillet kommer næste år, og du kan se traileren herunder.

Dette er en annonce:
HQ

<strong>Quantic Dream afslører Star Wars: Eclipse
Vi vidste i forvejen at Quantic Dream arbejdede på et Star Wars-spil, men her fik spillet mere konkret information. Det hedder, som sagt, Eclipse, og foregår under High Republic-æraen flere hundrede år før de Star Wars-fortællinger vi kender. Det er en uhyre flot trailer, og du kan se den her.

HQ

Senua's Saga: Hellblade II får imponerende "gameplay trailer"
Det er endnu usikkert om præcis hvor meget af nedenstående trailer egentlig er gameplay, men alt det Ninja Theory viste os ser overdådigt ud for at sige det mildt. Der er ingen udgivelsesinformation, men du kan se traileren her.

Dette er en annonce:
HQ

Alan Wake 2 afsløres langt om længe med ny trailer
Yes! Så skete det endelig. Mange har peget på det tidligere, men her kom bekræftelsen så, Alan Wake 2 er under udvikling. Ikke bare det, Sam Lake kunne også bekræfte, at i stedet for at lave et uhyggeligt action-spil, så er dette studiets første "survival horror"-spil, altså forvent at spillet vil læne sig mere ind i gyset. Det kommer i 2023.

HQ

Monolith, studiet bag Middle-earth: Shadow of War, arbejder på et Wonder Woman-spil
Du kender Monolith som studiet bag Middle-earth: Shadow of Mordor, og opfølgeren Middle-earth: Shadow of War, men det skulle vise sig at det ikke var et tredje spil i den serie studiet har arbejdet på. De arbejder i stedet på et spil om Wonder Woman, men om Nemesis-systemet vender tilbage vides ikke. Du kan se teaseren her.

HQ

Halo-serien på Paramount+ får fantastisk trailer
Master Chief indtager snart endnu et lærred, denne gang via en gigantisk tv-serie, der får premiere på Paramount+ en gang næste år. Teaseren herunder synes vi er virkelig imponerende, og vi glæder os til at se serien.

HQ

Sonic Frontiers er det næste store spil i serien
SEGA har allerede teaset det næste Sonic i adskillige omgange, og nu blev der sat navn på. Det hedder Sonic Frontiers, og er tilsyneladende open-world. Du kan se teaseren lige her.

HQ

Tidligere EA-chef afslører ARC Raiders fra hans nye studie
Patrick Söderlund har været leder af DICE, og blandt ledelsen hos EA, men i 2018 droppede han det hele for at grundlægge Embark, og resultatet af det ved vi nu hedder ARC Raiders. Det er action-pakket, kooperativt og ret flot.

HQ

A Plague Tale: Requiem får sin første gameplay trailer
Asobo Studio imponerende os alle med det første A Plague Tale-spil, og nu følger de op med Reqiuem, der ærlig talt kun ser mere imponerende ud end det første. Det kommer næste år, og lander på Game Pass på lanceringsdagen. Du kan se den første gameplay trailer herunder.

HQ

CrossfireX har fået udgivelsesdato og trailer
Du ville måske ikke give CrossfireX megen opmærksomhed, hvis du altså ikke vidste at Smilegate har samarbejdet med selveste Remedy om at lave singleplayer-kampagnen. Det er også den der er i fokus i den nyeste trailer, der desuden afslører at spillet ankommer d. 10 februar.

HQ

Warhammer 40,000: Space Marine II er blevet afsløret
Selvom Warhammer 40,000-universet ikke er for alle, så må man give Games Workshop at de forstår at lave flot ikonografi og spændende visuelt design. Der er bare noget de her gigantiske metalsoldater lander på slagmarken med deres motorsavssværd, og arbejder sig igennem fjendens rækker. Det nye spil kan du se her.

HQ

Forspoken får endelig en udgivelsesdato
Forspoken, som før hed Project Athia, har været længe undervejs, men gud hvor ser det spændende ud. Det er fra studiet bag Final Fantasy XV, og vi ved nu at det ankommer d. 24 maj. Den nye trailer kan du se herunder.

HQ

Dying Light 2 Stay Human får en trailer der fokuserer på historien
Vi ved snart alt hvad vi behøver at vide om Dying Light 2 Stay Human, men det er nu rart at se det igen. Den nye trailer handler om selve historien, som der forhåbentlig er kød på. Du kan se traileren her.

HQ

Tiny Tina's Wonderlands har fået en story trailer
Borderlands-serien tager pis på den postapokalyptiske verden, og Tiny Tina's Wonderlands tager så pis på fantasy RPG-genren, og det er nok også på tide. Du kan se den nye story trailer herunder.

HQ


Indlæser mere indhold