Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

MSI har en masse produkter klar til at støtte op om Intels Alder Lake-lancering, og de guider dig her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Julehøjtiden nærmer sig med hastige skridt (det her år er gået hurtigt, hva'?), og det er næsten tid til at starte fejringen! Juletiden er en periode du bør spendere med dine nærmeste, spise skøn mad og naturligvis game på livet løs.

HQ

Lanceringen af Intels 12. generations CPU-serie er netop blevet lanceret, og hvilken mere oplagt måde at fejre det hele på, end ved at få opgraderet sin computer med nyt bundkort?



Sådan vælger du de rigtige PC-komponenter til Intels Alder Lake CPU'er

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Når der skal indkøbes komponenter til din PC, er det kritisk at balancere ydelse kontra pris. Bruger man alt for meget på ét område, så vil man uomtvisteligt mangle midler og budget et andet sted, hvilket vil resultere i en flaskehals, der begrænser systemets fulde ydelse, og reelt set er det spild af penge og komponenter. 

Så hvordan vælger man? Hvis du skal købe nyt i løbet af denne julesæson, så har vi simplificeret processen, og udvalgt en række komponenter der passer perfekt til Intels 12. generationssystemer. Du vil finde ideelle mulighder for hver prisramme, og vi giver dig mulighed for at finde det helt rigtige juletilbud.

Bedste Z690 bundkort til Intel's Alder Lake CPUer

Premium High-End Z690-bundkort: MEG Z690 ACE / MEG Z690 UNIFY

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Hvis dit hovedfokus er rå ydelse, så er det et af disse to bundkort du gerne vil have, der er ikke gået på kompromis med noget - andet end prisen! 

Z690-platformen er perfekt for dem der vil hoppe direkte på DDR5 og PCIe 5.0-enheder - det er nyeste og mest banebrydende teknologi, og den bedste ydelse penge kan købe. 

Strømdesignet er særdeles robust, 19+1 faser, 105A-effekttrin på både Z690 ACE og UNIFY, hvilket giver dem råderummet til at håndtere selv de mest krævende scenarier med Intels nyeste CPU'er problemfrit.

Ingen bryder sig om at løbe tør for plads, det er et helvede at skulle slette og vælge, særligt nu hvor +100GB ikke er usædvanligt, er det desværre tæt på uundgåeligt at det scenarie bliver en realitet. Heldigvis byder Z690-bundkort på ikke mindre end fem M.2-tilslutninger, hvilket burde dække de flestes behov for opbevaringsplads.

 Da der også er PCIe 5.0, så er disse Z690-bundkort klar til fremtidens grafikkort, og ikke mindst den allernyeste WIFI 6E-standard, kombineret med dobbelt 2.5 GbE LAN, altså solid fremtidssikring på både trådløst og kablet de næste par år. 

MEG Z690 ACE tilbyder også dobbelt Thunderbolt 4-porte, naturligivs med herlig RGB-belysning og 24-karat guldfolie på kølepladerne, bare for at fremvise den luksus der er, hvorimod at Z690 UNIFY's gennemførte sorte design giver et mere stille, mere smagfuldt indtryk.

Mellemklasse Z690-bundkort: MPG Z690 CARBON WIFI / MPG Z690 FORCE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI DDR4

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Mellemklassen af Z690-bundkort er ideel for gamere, der ønsker at balancere pris og ydelse, og hvor du ikke mister rå ydelse, så går man dog glip af enkelte premium features. 

Alle nye Z690-bundkort i denne gruppe af bundkort har dog stadig fantastisk varmehåndtering, der effektivt fjerner varme fra alle kritiske komponenter, og i tilgift er der benyttet gode og solide materialer til printpladen, hvilket giver robuste og langtidsholdbare bundkort, der kan håndtere de nyeste CPU'er uden problemer. 

Heller ikke på netværksdatatransmissionen har man holdt tilbage, hverken med kabel eller trådløst, da DDR5-varianterne kommer med både 2.5G LAN og WIFI 6E. 


Der er indbygget USB 3.2 Gen 2x2 (ja, det er noget værre rod med navngivningen) på disse bundkort, som sikrer at du er klar til hurtig ekstern lagring både i dag og i morgen, uden at man går på kompromis med hastighed eller skal opgradere snart.

 Der er nogle særlige kendetegn ved disse bundkort, primært et meget rent snit i designet som mange entusiaster elsker, og så er der MPG Z690 FORCE WIFI, der kommer til festen iført sølv og hvidt på et niveau der øjeblikkeligt tiltrækker sig opmærksomhed.



Budget venlige Z690 bundkort: MAG Z690 TORPEDO / MAG Z690 TOMAHAWK WIFI / MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Hvis du går efter lidt mere budgetorienterede Alder Lake CPU'er, så er et bundkort i denne kategori nok det bedste bud på et godt match.

Disse Z690-bundkort er udstyret med robuste 16+1+1 strømsystemer, der sørger for stabil strøm selv under krævende forhold. Den store køleplade over effektdelen sikrer ekstra køling, hvilket giver øget stabilitet når du presser eller overclocker din nye CPU.

Du behøver heller ikke at gå på kompromis med M.2-tilslutningerne, da alle bundkort i denne kategori har hele fire for at sikre nok og nemt tilgængelig udvidelse. 

Oven i dette kommer Lightning PCIe 5.0, som er klar til næste generation af grafikkort. Kombiner det med en printplade i højeste kvalitet, og tilsammen giver det en fantastisk platform til din Alder Lake-baserede computer, nu hvor du har både DDR5 og PCIe 5.0 til rådighed før det er blevet mainstream!

MAG Z690 TOMAHAWK WIFI tilbyder bade 2.5G LAN samt fuld understøttelse af WIFI 6E, hvilket garanterer at du er klar til den næste generation af opkobling til internettet uden at du skal skynde dig ud og købe en opgradering.

Bedste AIO-vandkøler til Alder Lake

Premium High-End AIO-vandkølere til Intel Alder Lake: MEG CORELIQUID S360 / MEG CORELIQUID S280

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Hvis du er på udkig efter en top-of-the-line køler til 12. generations Intel CPU'er, så er effektiv varmeledning nødvendigt. Når man bruger komponenter fra øverste hylde vil man ikke holdes tilbage ydelsesmæssigt grundet en utilstrækkelig kølerløsning.

 MSI's S-serie af væskekølere står derfor som det absolut bedste valg, når det kommer til at nedkøle de kraftigeste proccesorer på markedet. De ser ikke bare virkelig godt ud imens at de transporterer varmen væk fra dit system, de gør det også stille, da både 360mm- og 280mm kølerne er lavet til stille men effektiv køling.

 En IPS-skærm, der kan brugertilpasses, sidder på pumpen, og den kan vise alt fra systemtemperatur til dynamisk grafik, der viser hvad vejret er. Du har uendelige muligheder, og du kan bare gå i gang, for MSI Center hjælper dig med at få det lige som du vil have det, og gør det nemt at tilpasse tingene.



Mellemklasse & budget AIO-væskekølere til Alder Lake CPU'er: MAG CORELIQUID C360 / MAG CORELIQUID C280

Hvis du er nødt til at balancere æstetisk udtryk, varmeledningsevne og pris, så bør du kigge nærmere på MAG CORELIQUID C360 eller C280. Selve hovedkøleren er stor og elegant oplyst med ARGB-lys, det kan tilpasses til at matche din computer, dit rum eller hvilken fantastisk effekt du end ønsker igennem MSI Center. 

Begge kølere kommer klar til den nye LGA 1700-sokkel - hvilket gør dem perfekt til nye Alder Lake CPU'er. 



Strømforsyninger til 12. generations Alder Lake-baserede PC'er

MPG A850GF og MPG A750GF

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake

Som du sikkert allerede ved, så er kvaliteten af strømforsyningens konstruktion mindst lige så vigtig som dens kapacitet og effektivitet. MSI's MPG A850GF- og A750GF-strømforsyninger er skabt til at modstå de høje krav til Intels 12 . generations CPU'er, såvel som Nvidias 30-serie af grafikkort - hvilket gør dem perfekte til højtydende high-end computere. 



Begge strømforsyninger har en 80+ Guld-certificering for effektivitet, og en fantastisk 10 års garanti, der viser MSI's tro på byggekvaliteten af disse produkter. Herudover har de flade kabler for nemmere kabelføring, og ikke mindst er det en måde at gøre det nemmere at lukke bagpanelet på.

 Hvis du planlægger et system baseret på en 3080/3090 GPU og en Intel i7/i9 anbefales det at gå efter en strømforsyning med højt watt-tal (850), men for alt der ikke er så strømhungrende vil en MPG A750GF være ideel.

 Note: Brug en pålidelig strømforbugsberegner for at få et retvisende estimat.

Bedst PC kabinetter til Intels Alder Lake CPU'er

MPG VELOX 100R / MPG VELOX 100P AIRFLOW

Sig hej til MSI MPG VELOX 100R- og 100P AIRFLOW-kabinetterne. De kombinerer elegant design med en symfoni af hærdet glas og metal, hvilket resulterer i et visuelt imponerende kabinet. Det er svært ikke at stirre.

Velox 100-serien giver både fantastisk luftgennemstrømning og god termisk ydelse med en effektiv bortskaffelse af varmen. Der er plads til 360mm kølere, så du ikke behøver at gå på kompromis, selv ikke hvis du skal bruge Intel 12. generations CPU'er. 

Velox-serien har også et ARGB LED-kontrolpanel, der gør det nemt at skifte imellem forskellige indstillinger, farver og mønstre. Herudover er der en USB 3.2 Gen 2x2 Type C-port på fronten, således at du gnidningsfrit kan tilslutte alt hvad du ønsker. 

Hvis du vil have en kompromisløs termisk løsning er MPG VELOX 100P AIRFLOW det helt rigtige kabinet for dig. Dets ventilerede front giver en langt større luftgennemstrømning, hvilket gør det ideelt til at flytte den varme luft ud af kabinettet og væk fra din CPU og GPU.




Julefejring 2021 - MSI Style

Denne julesæson byder på en stor mængde gode tilbud hos din lokale forhandler, og hos MSI elsker vi at fejre højtiden med vores egne gaver til dig - og i år spæder vi sågar ekstra til. 

For specifikke produkter vil det i perioden fra 1. december til 31. december 2021 være muligt at få enten cashback eller Steam Wallet-koder på udvalgte produkter! Desuden er der 10% rabat på udvalgte motherboards, blandt andet hos Komplett. 

Gå ind på vores juletilbudsside for at finde mere information, samt listen over alle produkter dette gælder for.

MSI vejleder: her er juletidens bedste PC-komponenter til Intel Alder Lake


Indlæser mere indhold