Dansk
Gamereactor
artikler

Reaktioner og overskrifter fra weekendens DC Fandome

Forventningerne var høje, men blev langt fra indviet. Magnus brokker sig, og giver dig et overblik.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I weekenden løb DC Fandome af stablen, og selvom det stod til at blive en gigantisk kavalkade af store trailere, og konkrete afsløringer om konkrete DC Comics' baserede spilprojekter, så endte det med at blive en vag omgang, for at sige det mildt.

Først og fremmest var det egentlig kun The Batman og den kommende Peacemaker-serie på HBO Max, der fik konkrete trailere. Jo, der var da små teasere fra eksempelvis The Flash og Black Adam, men de klassificeres ikke som reelle trailere af Warner Bros. selv, og blev ikke uploadet efterfølgende.

Det havde været fint, hvis DC Comics' havde en rygrad af spændende projekter i støbeskeen, men der var lidt for langt mellem snapsene, og for hele det såkaldte "DCEU", så var det noget skuffende at se at det stort set kun er The Batman, som fik en mere helstøbt trailer, særligt når nu netop den film lader til at stå helt uden for det etablerede filmunivers Warner Bros. og DC i sidste ende ønsker at skabe.

Ikke bare var disse teasere vage, de afslørede også at produktionen på netop Black Adam, The Flash og den nye Aquaman ikke er så langt, som man kunne have håbet. Men på film- og seriefronten var den største forseelse tydeligvis manglen på en bredere vifte af projekter, der ekspanderer et univers der virkelig har brug for reetablering og netop ekspandering.

Dette er en annonce:

Blue Beetle, Zatanna, Justice League Dark, Static Shock, Green Lantern Corps - alle disse helte eller heltehold får deres egne film eller serier på HBO Max, og her, bare få uger inden en bred, international ekspandering af netop den tjeneste, så havde det nok været smart at fokusere mere på dem, eller i det mindste give os nogle solide hints om hvad vi har i vente.

I stedet blev der fokuseret på de få ovenstående film, som ikke engang er langt nok til at kunne bære det ansvar alligevel. Og nej, det hjalp ikke synderligt at de blev ved med at bryde tempoet konstant med små afsløringer af Limited Edition-tegneserier og figurer. Jo, jeg ved at der er mange der er interesserede, men måske lav et mere segmenteret program næste gang.

Og vi er ikke engang nået til spillene endnu. Der var kun to, men de begge to gigantiske, og har en afgørende indflydelse på næste år som spilår. Skuffende var det dog, at vi hverken så gameplay fra nogen af dem, men at begge trailere var konstrueret om præcis samme princip. De er begge "story trailere", og havde præcis samme formål, at cementere hvert spils narrative præmis. Problemet er bare, at det virkelig ikke var det vi behøvede at se; vi havde at brug for at se struktur, mekanikker, systemer - vi havde brug for at få en klarere idé om hvilken type spil Gotham Knights egentlig er, hvordan indbyrdes co-op virker i Suicide Squad: Kill the Justice League - men vi sidder tilbage med præcis lige så mange spørgsmål som før, og begge spil kommer eftersigende næste år.

Med andre ord; et ærgerligt DC Fandome, der kun havde endnu en decideret glimrende trailer fra The Batman til at bære byrden. Filmen fortsætter dog med at se fantastisk ud, dyster, brutal og bevæbnet med en anderledes tolkning af universet og de centrale karakterer. Jeg har sagt fra starten af at Matt Reeves er en fantastisk instruktør, og at vi kan sætte vores lid til hans vision. Men den trailer stod alene i en sø af ligegyldighed og vage løfter.

Dette er en annonce:

Når ja, herunder finder du overskrifter:

Ny Suicide Squad: Kill the Justice League trailer fokuserer på historien

Suicide Squad: Kill the Justice League fik en story trailer, der fortæller os mere om det vi allerede vidste i forvejen - at der her hold antihelte skal stoppe det reelle heltehold, nu hvor de er blevet overtaget af Brainiac. Ingen gameplay, og ingen konkret udgivelsesdato.

HQ

Court of Owls afsløres i ny Gotham Knights trailer

Vi vidste allerede i forvejen, at Court of Owls var den centrale skurk i det kommende Gotham Knights, det er ikke noget nyt, takket være et utal af lækkede informationer. Men altså, det ser da meget sjovt ud.

HQ

The Batman får sin nye trailer

The Batman fortsætter med at se fantastisk ud. Reeves mere punkrock-agtige vision af karakteren i sit dystre andet år som maskeret hævner skiller sig både visuelt og narrativt ud. Det er endnu for tidligt at sige noget definitivt, men lækkert ser det ud.

HQ

Den første The Flash teaser handler om Keatons Batman

Til trods for at produktionen har været i gang i noget tid, så var der tydeligvis ikke meget at vise fra den kommende The Flash. Vi ser ham, i flere versioner, og vi hører Keatons stemme. Måske er det nok for nu? Hvad synes du?

HQ

Dwayne Johnson viser det første klip fra Black Adam

Ligeledes er den første teaser fra Black Adam også tilpas vag, og er egentlig bare et klip, tilsyneladende fra filmens start. Det er dog passende brutalt, og vi lærer ret hurtigt, at han virkelig er en antihelt.

HQ

Vi har fået et kig bag scenetæppet på Shazam: Fury of the Gods

Shazam endte med at være en ret stor succes for DC Comics og Warner Bros, så de er naturligvis gået i gang med en efterfølger, men det lader ikke til at denne bringer ham dybere ind i det sammenhængende filmunivers. I stedet er det en separat historie om hans kamp med nogle guder, der dog spilles af Helen Mirren og Lucy Liu.

HQ

Hvad synes du om showet?



Indlæser mere indhold