Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Armored Core VI: Fires of Rubicon fremvises i næste måned

FromSoftware giver os en fremvisning ved Taipei Game Show.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første trailer fra FromSoftwares næste store projekt, Armored Core VI: Fires of Rubicon, blev fremvist under Game Awards, men her viste de intet gameplay. Men noget kunne tyde på at vi ikke skal vente alt for længe før at spillet dukker op igen.

Det er blevet bekræftet af Bandai Namco via deres hjemmeside, at spillet officielt får en længere præsentation ved Taipei Game Show. Mere specifikt vil producer Yasunori Ogura præsentere et show på en hel time dedikeret direkte til spillet d. 3 februar kl. 13 dansk tid. Du kan allerede gemme Youtube-linket her.

FromSoftware har sagt at fans bør se med, men det vides endnu ikke om hvorvidt de vil fremvise direkte gameplay. De vil dog uden tvivl byde på mere konkret om spillet, så måske er det en god ide at se med lige meget hvad?

HQ
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterede teksterIndlæser mere indhold