Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Arma III

Arma III's kampagne kommer som gratis DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bohemia Interactive meddeler, at singleplayer-kampagnen i deres kommende Arma III ikke bliver klar til spillets lancering. I stedet udgiver de den som tre gratis DLC-pakker, der bliver tilgængelige efter udgivelsen.

Bohemia har tilsyneladende haft svært ved at blive færdige med kampagnen til tiden, og frem for at forsinke hele spillet, vil de hellere udgive med multiplayer og mod-understøttelse på det planlagte tidspunkt, og så tilføje kampagnen senere.

studiets blog forklarer de omkring beslutningen, og project lead Joris-Jan van't Land skriver blandt andet:

This was not a decision we made lightly. As game creators, we love developing and playing through campaigns so, to those awaiting ours, we say: sorry for the delay. After talking a lot about a focus on quality over the last year, it simply did not feel right to compromise now. Rather than pushing back the entire game, we launch this year with an awesome package--a splendid kick off for the Arma 3 experience".

Sidste år blev to af Bohemias ansatte anholdt for spionage i Grækenland, da de var ude og tage billeder af nogle af de militærinstallationer, der optræder i spillet. Den bizarre sag har formodentlig været med til at forsinke arbejdet med spillet.

Arma III

Relaterede tekster

Arma IIIScore

Arma III

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Bohemia åbner op for deres krigssimulation endnu engang, hvor soldater er soldater og brugervenlighed er en myte

2
Rygte: Arma 4 er under udvikling

Rygte: Arma 4 er under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der er rigtig mange store skydespilsserier på markedet, og det er ikke alle der nyder godt af stor bevågenhed, og kan overleve med så meget konkurrence. Arma-serien fra...Indlæser mere indhold