Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Arlo Go 2

Arlo giver dig nu muligheden for at droppe WIFI-forbindelsen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Et overvågningskamera har to primære mål; at optage når det er allervigtigst, og være pålidelig så du kan stole på at den netop er i stand til at rulle båndet når, eller hvis, det skæbnesvangre øjeblik nogensinde skulle komme.

HQ

Så selvom at du naturligvis satser hårdt på at din WIFI-forbindelse skal sikre at de optagelser lagres korrekt, eller du måske er helt og holdent udenfor WIFI-rækkevidde, så kan du investere i et Arlo Go 2, et kamera der godt nok kan gribe en WIFI-forbindelse, men ligeledes fungerer på en LTE-mobilforbindelse.

Modellens "use case" er ret let at forestille sig; enten sikrer denne model at WIFI ikke er nødvendigt hvis det eksempelvis forsvinder i en periode, men det er samtidig også et Go 2 du skal bruge hvis du midlertidigt skal overvåge en byggeplads, eller et sommerhus, hvor der ikke naturligt er WIFI.

Arlo Go 2Arlo Go 2

Den behændighed betaler du dog for, for kameraet, der godt nok afvikler skarp Night Vision-optagelse, men som altså er i 1080p, står i cirka 2300 kroner. Det er ikke ingenting for hvad der ellers lader til at være en entry-level model fra Arlo, hvis man ser bort fra LTE-forbindelsen.

Dette er en annonce:

Arlo-enheder er stadig solidt designet, og takket være IP65-certificering, magnetisk opladning og udskiftelige batterier så vil det dog også holde længe, hvis du vælger at smide pengene. Arlo siger i øvrigt at batteriet vil holde cirka otte måneder på WIFI, eller 2.5 måneder på LTE, men vi synes at Arlos egne estimater som oftest er lige tilpas overdrevne, selvom at de præsterer solidt. Det skal dog siges at du uden problemer kan tilkøbe og bruge Arlos solpanel, der fungerer decideret glimrende, og er det indstillet korrekt skal du aldrig, aldrig oplade dit Go 2 igen.

Der er plads til SIM, naturligvis, men også til microSD til lokalt opbevarede optagelser, så der er vitterligt alle muligheder for at bibeholde det kameraet ser efterfølgende. Desuden har Arlo ikke ofret tovejskommunikation igennem den lille højtalerenhed, den infrarøde PIR-sensor og status LED-lampen. Alt det centrale er her.

Arlo Go 2Arlo Go 2

Det er vigtigt at understrege at kameraet bruger 4G, og der er ingen mulighed for 5G i skrivende stund. Nu er det så sandelig heller ikke nødvendigt, og når nu 5G-frekvensbåndet har en tendens til at være hurtigere, men mindre pålideligt end det stabile 4G-signal, så måske er det meget godt?

Dette er en annonce:

Linsen er stadig solid, 130 grader er bredt nok til at optage en ret fin scene generelt, og takket være 12x digital zoom har du ret granulær kontrol. Desuden fortsætter Arlo med at brillerer i forhold til Night Vision. Den eneste tekniske skuffelse er 1080p-opløsningen, der kan give et grynet billede hvis du virkelig leder efter knivskarpe detaljer, og at der ikke understøttes Apple HomeKit, som står til at eksplodere herhjemme når HomePod Mini, og derigennem Siri som reel smart home-assistent, sparkes i gang i foråret.

Men Arlo Go 2 er en solid tilføjelse til det samlede billede, og så sandelig et anbefalelsesværdigt kamera, hvis du skal have overvåget en ejendom uden for WIFI-rækkevidde.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold