Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Apex Legends har omsat for over $2 milliarder på to år

Halvdelen af den omsætning er fra det seneste finansår.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er faktisk ikke så længe siden at Apex Legends udkom. Det blev frigivet i februar 2019 til manges overraskelse, og er sidenhen blev et af de mest populære spil på kloden. Derfor kan det ikke komme som nogen overraskelse at spillet har omsat for mange millioner - men nu er der kommet egentlige tal på bordet.

Under EA's nyeste finansmøde (via VGC) fortæller CFO Chris Suh nemlig, at spillet har rundet $2 milliarder i omsætningen. Faktisk er denne stigende hver eneste kvartal, og Suh noterede også, at i det forgangne kvartal steg omsætningen med 40% sammenlignet med samme periode sidste år.

Det er vildere end det, for omtrent halvdelen af al den omsætning er sket under den sidste finansår, så noget tyder på at spillets popularitet og omsætningspotentiale stiger støt hver eneste dag.

Spiller du det stadig?

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold