Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Apex Legends har nu en dedikeret version til PS5 og Xbox Series S/X

Med grafiske forbedringer og mulighed for 4K, 60 fps og HDR .

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ejer man en Xbox Series S/X eller en PS5 er der nu en ekstra god grund til at give det gratis battle royale Apex Legends en chance, hvis man da ikke allerede spiller det i forvejen. Den længe ventede dedikerede version til de nyeste konsoller er nemlig nu tilgængelig, meddeler Respawn Entertainment på Twitter.

Apex Legends på de nyeste konsoller byder blandt andet på 4K, 60 fps og HDR. Spillere på Xbox Series X vil automatisk få opdateret til den nye version gennem Smart Delivery. Ejer man spillet på PS5, skal den nye version downloades gennem konsollens dashboard.

Den nye version af spillet leveres sammen med en større opdatering og en begivenhed kaldet The Warriors Collection Event. Her tilføjes der en ny arena map kaldet Drop-Off, og så vender den ældre mode 9x9 Control tilbage i en begrænset periode.

Apex Legends udkom oprindeligt til PS4, Xbox One og PC tilbage i 2019. Sidste år blev spillet udgivet på Nintendo Switch, og en separat mobilversion er også under udvikling.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold