Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Year 3 Split 1 Playoffs, der afholdes i London i weekenden

Og nu har Respawn offentliggjort tidsplanen for arrangementet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn meddelte for et par uger siden, at Apex Legends Global Series Year 3 Split 1 Playoffs ville blive afholdt i London i Copper Box Arena i byen, og at den ville blive afholdt mellem 2. og 5. februar. Nå, da det er i den kommende weekend, har udvikleren nu frigivet en tidsplan for begivenheden.

Vi får at vide, at gruppespillet vil blive afholdt torsdag og fredag, og at parentesen vil blive sat til lørdag, hvor finalerne er planlagt til søndag. Hvad angår de nøjagtige tidspunkter for hvert spil, kan du finde det på blogindlægget her.

Ellers vil prissætningen for begivenheden se vinderen gå væk med $ 300.000, hvor hver position ned til 20. får betydeligt mindre fra den samlede $ 1 million pulje.

For at se, hvor dit yndlingshold starter i gruppespillet, kan du også tjekke grafikken nedenfor for alle gruppedetaljerne.

Apex Legends

Hvad angår at se begivenheden, kan du fange den lige her.

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold