Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series Year 3 Championship afholdes i Birmingham

I september.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment har meddelt, hvornår og hvor Apex Legends Global Series Year 3 Championship vil blive afholdt. Megaturneringen med en præmiepulje på $2 millioner, der skal være baseret i Birmingham, afholdes mellem 6. og 10. september.

Respawn har valgt Resorts World Arena i byen som værtssted, og hvad angår formatet for begivenheden, får vi at vide, at Championship vil indeholde fem dages spil, hvor 40 af de bedste hold fra hele verden deltager.

Det siges, at turneringen vil finde sted sammen med Insomnia Gaming Festival, og vi er lovet på denne front en masse tværsamarbejder, hvoraf de fleste vil blive annonceret i de kommende uger.

Med hensyn til billetter sælges disse fredag den 21. juli.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold