Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global serie nærmer sig sin afslutning

TSM gik derfra med den største præmie i LAN-historien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apex Legends Global Series eller ALGS er slut, og TSM er gået derfra med hovedpræmien. Men hvert hold, der deltog i Match Point Finals, gik derfra med en del af præmiepuljen på to millioner dollars.

Det er den tredje og sidste LAN-begivenhed i konkurrenceåret, der afholdes på Resorts World Arena i Birmingham. TSM formåede at tjene tre sejre i træk i Match Point Finals. Nordamerikas hold fortsætter med at dominere i battle royale-spillet.

OpTic Gaming fik andenpladsen og $320.000. BLCKHVND sikrede sig tredjepladsen og imponerende $210.000. Dojoen kom på fjerdepladsen, og femtepladsen blev sikret af LG Chivas. Alle top 20 hold tjente mindst en god del penge, hvor $18.000 var den laveste gevinst i præmiepuljen.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold