Dansk
Gamereactor
nyheder
APB Reloaded

APB Reloaded kommer til PS4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske MMO-spillet APB: All Points Bulletin, der havde fokus på kampene mellem kriminelle og ordenshåndhævere? Hvis ikke, så er du gået glip af et ganske fint spil fra Realtime Worlds, der med David Jones i spidsen (GTA og Crackdown) skabte en ganske fornøjelig sandkasse.

Hvis du kan, så vil det måske glæde dig, at du kan se frem til APB Reloaded på de nye konsoller.

Deep Silver, Reloaded Games og The Workshop Entertainment annoncerede i dag, at APB Reloaded udkommer til PS4 og Xbox One som F2P. APB udkom oprindeligt på PC, hvor det havde adskillige problemer med at holde på spillerbasen, hvilket senere blev afhjulpet af nogle store ændringer i spilformularen. Nu kommer det til konsollerne som free to play-titel.

Spillere kommer til at få adgang til spillet gratis, men ifølge pressemeddelelsen kræver det et Xbox Live Gold-abonnement for at spille på Microsofts maskine, i modsætning til PS4, hvor PS Plus ikke er påkrævet til de fleste freemium-titler.

Går alt efter planen, kan der leges politi og røvere i andet kvartal af 2015.

APB Reloaded

Relaterede tekster

All Points BulletinScore

All Points Bulletin

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Er det mon efterhånden muligt at trække MMO-genren i nye retninger, og er Realtime Worlds i så fald den rette udvikler til at gøre det? Du kan læse vores anmeldelse lige her...

0
APB Reloaded er udkommet på Xbox One

APB Reloaded er udkommet på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Free-to-play spillet APB Reloaded, der udkom i 2010 til PC, er nu landet på Xbox One. Spillet er en form for et MMO, hvor du laver en karakter, og derefter vælger at...Indlæser mere indhold