Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battleborn

Antallet af aktive spillere i Battleborn falder drastisk

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battleborn, Gearbox's nye MOBA-inspirerede action-spil, klarer sig ikke særlig godt. Ifølge rapporter fra Steam Charts, er antallet af aktive spillere i Battleborn på PC faldet dramatisk i den seneste uge (det kunne hænge sammen med introduktionen af mikrotransaktioner i spillet, som spillere muligvis ikke har syntes om). På en af dagene var maksimummet af spillere kun 641, da det var højest.

Det er noget af et drop, hvis man tænker på, at ved spillets udgivelse var der i løbet af de første 24 timer omkring 12.000 spillere online på PC. Ikke engang den prisnedsættelse, som blev annonceret for Battleborn tre uger efter udgivelsen, har formået at fange mange spilleres interesse. Det er en skam, men i vores anmeldelse af spillet, forudså vi også nogle af faldgruberne. Det bliver spændende at se, om fremtidige tiltag kan hive spillere til, eller om det bare ikke står til at redde.

Battleborn

Relaterede tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Det er faktisk så forvirrende, at det ofte forvirrer sig selv.

0
Battleborn går delvist free-to-play

Battleborn går delvist free-to-play

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist. Free-to-play-udgaven af spillet giver...Indlæser mere indhold