Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

I denne omgang skal vi til Mellemøsten og stoppe en hævntørstig enke.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På en kløft et sted i Mellemøsten ligger jeg fuldstændig stille og stirrer gennem min kikkert. Jeg scanner området grundigt og finder mit mål. Jeg samler min finskytteriffel op og begynder at følge ham gennem sigtet, tålmodigt ventende på det rette moment til at trykke på aftrækkeren. Endeligt opstår chancen. Jeg holder vejret og trykker. Bang! Målet er ramt, lige i øjet, og falder øjeblikkeligt til jorden. Mission fuldført.

HQ

Ligesom sin forgænger er plottet i Sniper Ghost Warrior 2 langt fra revolutionerende, og det er fyldt med stereotyper og klicheer. Vi befinder os i det fiktive land Kuamar, der i spillets univers ligger mellem Libanon og Syrien. En hårdhændet diktator har styret landet i de sidste 20 år, men da han bliver snigmyrdet, samler hans enke jernhandsken op og planlægger et angreb på en nærliggende region som en hævnaktion. Situationen er langt fra optimal, og det er her, du kommer ind i billedet. Du har rollen som Raven, en meget rutineret finskytte, og skal forsøge at løse situationen med dine kugler af høj kaliber.

Jeg kan godt lide at snige mig rundt i spil, og jeg elsker at spille som en finskytte. Mine yndlingsmissioner i Call of Duty har typisk været dem, hvor du får lov til at bruge din finskytteriffel, da det altid skaber nogle intense situationer, hvor hvert skud tæller. Der er noget helt specielt ved skjule sig i landskabet, langsomt avancere mod sit mål, vente på muligheden og så til allersidst blive belønnet med det perfekte skud. Det er også i denne type sekvenser gameplayet fungerer allerbedst. Finskytteriflen har en god tyngde og kræver koncentration at anvende, men så kan den til gengæld også ramme mål fra helt vilde afstande. Ligesom i de forrige spil følger du kuglen i slowmotion, indtil den finder sit mål, og blodet sprøjter til alle sider. Spillet er ikke bange for at vise konsekvensen af dine kugler, og det er til tider meget udpenslet; så nu er du advaret.

Dette er en annonce:

De enkelte niveauer er meget store, og der er i alt fem af slagsen, hvor du kan bevæge dig frit rundt og klare dine opgaver i vilkårlig rækkefølge. Jeg synes det er et velfungerende design, da det lader dig skifte fokus eller holde pause, hvis et specifikt mål giver problemer. Du kommer også til at udføre andre opgaver end blot at skyde huller i dine fjender. Det kan for eksempel være at blokere satellitsignaler med en jammer eller overføre en virus til fjendens computersystemer.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Selvom skydedelen er den sjoveste og bedst designede del, så byder disse mindre opgaver på en fin afveksling. Takket være niveauernes størrelse lærer du hurtigt, at tålmodighed er en dyd, og det kan ofte betale sig at rekognoscere, før du nærmer dig dit mål. Det vigtigste er i sidste ende at finde det helt rigtige sted at skyde fra. Det kan være utroligt vanskeligt at komme tæt på dine mål, så du ender ofte op med mere end kilometers afstand, hvilket kræver meget præcise skud og nerver af stål.

CI Games leverer i det hele taget en glimrende efterfølger, og langt hen ad vejen er det imponerende, hvad de formår med deres trods alt begrænsede budget. I forhold til det seneste spil er der ingen markante grafiske forbedringer, men den visuelle side er der stadig ganske pæn. Når du ikke har din finskytteriffel i hænderne, bliver spillet til tider en anelse kluntet, men det er aldrig så problematisk. at det hindrer din spilglæde. Fjenderne har lagt et par point til intelligenskvotienten, men deres opførsel svinger stadig voldsomt; det ene sekund kan de være meget skarpe for i det næste at rende rundt med hovedet under armen - først i overført betydning og derefter bogstaveligt, når de vader direkte ind foran din riffel. Det skal også med, at spillet er glimrende optimeret; Jeg spillede lidt over 15 timer og oplevede ingen nævneværdige fejl. I sidste ende kan Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ikke konkurrere med AAA-skydespil, men budgettet taget i betragtning er dette en ganske fin oplevelse.

Dette er en annonce:
Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Sniper Ghost Warrior Contracts 2Sniper Ghost Warrior Contracts 2Sniper Ghost Warrior Contracts 2
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Velfungerende kerne-gameplay. Store, åbne niveauer. Smukke landskaber. Ingen tekniske mangler.
-
Til tider lidt kluntet. Forfærdig voice over. Kedelig og klichefyldt historie.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold