Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Mionix NAOS 5000

Jakob vurderer den efter sigende, fantastiske gaming-mus fra Mionix.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Da jeg fik musen i hånden var jeg ikke et sekund i tvivl, det her var en god mus.

HQ

Alle Mionix modeller er opkaldt efter stjerner, denne efter stjernen Naos. Det er en stor blå stjerne, der ustandseligt bevæger sig, og det gør den hundrede gange hurtigere en solen. Med det siger Mionix også at deres mus er hurtig og let at bevæge med fart - og det passer sådan set meget godt.

Tasterne er lette at trykke ned, og fungere også fint med mange hurtige tryk i træk, når man spiller skydespil, hvilket gør, at det ikke er noget problem, at man ikke kan skyde hurtigt nok i skydespil.

NAOS 5000 er en helt ny gamingmus fra det svenske mærke Mionix. Mionix er startet i 2008, og er dedikeret til udelukkende at lave udstyr til gamere. Musen er lavet til allround-gaming, og har et elegant sort design, med grønt lys i logoet og på de forskellige knapper. Lyset kan du selv bestemme farven på, hvis du downloader softwaren på Mionix hjemmeside.

En speciel feature som Mionix især fremhæver, er musens evne til, tilsyneladende, at kunne fungere godt på alle slags overflader, grundet dens specielle S.Q.A.T - Surface Quality Analyzer Tool. S.Q.A.T registrerer åbenbart den overflade som musen ligger på, og sørger derefter for at tilpasse musen overfladen. Dette gør at musen kører stort set perfekt på alle overflader, og helt exceptionelt på Mionix egen musemåtte. Musen kan som sagt bruges til alle former for spil, og jeg oplevede ingen utilfredshed i hverken First Person Shooter-spil eller Real Time Strategy-spil. Jeg kan derfor kun gå ud fra at musen sagtens kan bruges til Massive Multiplayer Online-spil lige så godt som til andre spil. Musens dpi kan sættes helt op på 5040, alt efter hvad du indstiller den til.

Dette er en annonce:
Mionix Naos 5000

Når det kommer til komforten er musen upåklagelig, dens lækre form og den behagelige gummioverflade gør den fantastisk at holde på, også størrelsen er rar, og efter min mening helt perfekt. Kabellængden burde aldrig blive et reelt problem, da kablet er 2 meter langt.

Musen kommer udstyret med 8 vægte på 5 gram, som kan lægges ind på begge sider af musens sensor for, at få de bedst mulige vægtfordeling, hver enkelt person kan ønske sig. Musen i sig selv vejer kun 106 gram, 146 gram med vægte, hvilket gør at den er uhyre let at styre rundt, dog uden at miste nogen præcision i skydespil, efter hvad jeg erfarede. Med en responstid på blot 1 millisekund reagerer musen med et samme på dine bevægelser.

5000-modellen har syv knapper der kan programmeres som du vil, alle hvilke er let tilgængelige når du bruger musen. Man kunne måske have ønsket sig lidt flere knapper til MMO-spil, men jeg mener ikke at det er nødvendigt.

Dette er en annonce:

Der er fin støtte til alle fingre, dog ikke så meget til lillefingeren, men nok til at det ikke bliver ubehageligt eller giver andre problemer. Scroll-hjulet er også helt perfekt, med god modstand uden at det bliver decideret svært er scrolle.

Mionix Naos 5000

Selv emballagen indikerer, at dette er et produkt til den kvalitetsbevidste gamer. Æsken er helt sort på forsiden, med et enkelt billede af musen og Mionix logo og navn, og på bagsiden kan man se alle musens lækre features. Æsken kommer med magnetlukning hvilket betyder, at du kan pakke musen op og ned i den originale emballage, uden at det til sidst bliver umuligt at lukke æsken ordenligt. Hvis man er meget forsigtig med sit nykøbte gamingudstyr er dette en meget praktisk lille ting.

Mionix er ikke særlig kendt i Danmark endnu, men hvis de fortsætter sådan her kan jeg ikke forstille mig andet end, at mærket hurtigt vil blive ganske succesfuldt.

NAOS 5000 en super gamingmus, der kan bruges til alle former for spil. Musen har en lækker vægt, og alle knapper er let tilgængelige. Designet fejler heller intet, med farver du selv kan justere. Hvis der absolut skulle være et lille minus, måtte det være at der godt kunne have været et par justerbare knapper mere, men selv der er der ikke den store mangel. Musen er supergod og jeg kan kun anbefale den til alle der kan lide, at spille computer.

Mionix Naos 5000Mionix Naos 5000Mionix Naos 5000
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold