LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      anmeldelser
      Battlefield 1943

      Battlefield 1943: Pacific

      Petter har spenderet et par dage sammen med Digital Illusions mini-udgave af Battlefield, og har opdaget, at han elsker at være blandt skrigende japanere.

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt
      HQ

      Jeg spillede aldrig Battlefield 2 særligt meget. Jeg var ganske enkelt for dårlig. Det samme gjaldt Battlefield 2142, som jeg kun spillede flygtigt. Jeg vil gerne have, at der er fuld fart over feltet, når jeg spiller multiplayerspil. Jeg elsker de mere actionbetonede spil, der tilgiver visse fejl og hvor fysikken og spillereglerne trodser virkelighedens love. Quake II, Unreal Tournament, Marathon 2, Half-Life Deathmatch og Halo 2. De er alle sammen favoritter jeg har spenderet uanede mængder af timer sammen med.

      Battlefield 1942 var på mange måder banebrydende, ikke mindst fordi det, efter en lang og problemfyldt udviklingsperiode, blev lanceret i september 2002 med en del nye ting i pakken. Anden Verdenskrig-temaet fik mig hen foran skærmen, præcis som mulighederne for at bruge køretøjer gjorde det. Jeg blev i den grad fanget af spillet, og det gik hurtigt. Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company og Battlefield: Modern Combat er de tre Battlefield-spil jeg virkelig har råspillet i multiplayer. Af de tre er 1942 klart det bedste, så at vende tilbage til Digital Ilusions slagmark, denne gang blot i et nyt kostume, har været meget spændende.

      Battlefield 1943 er sammen med spil som Wipeout HD og Grand Theft Auto IV: The Lost and the Damned, ypperlige beviser på den hurtige udvikling der er sket, når det kommer til download-spil til vores konsoller. For bare nogle år siden, da konsollerne blev lanceret, betalte vi flere hundrede kroner for små, enkle 2D-spil, mens vi i dag, et par år senere, køber svulstige Battlefield-spil for ca. sølle 100 kroner, henter dem over internettet på kort tid og spiller hæsblæsende deathmatch-kampe mod 23 andre spillere. Alt sammen i en oplevelse, der snildt kunne koste 549 kroner ude i butikkerne.

      Battlefield 1943 er en fritstående opfølger til Battlefield 1942. Det er ikke nazisterne som slås mod de allierede i det her slag, men i stedet Japan mod Amerika i kampen om Stillehavet. Der findes kun tre kort i Battlefield 1943 og blot en spilmode (Conquest) Lyder det som lidt? Det er det overhovedet ikke. Bare en så enkel ting som at tillære sig hele geografien af de tre baner og reglerne, er nok til at holde dig beskæftiget et godt stykke tid. Og indlæringskurven fungerer strålende. Noget som ethvert online-multiplayer spil altid bør have.

      Dette er en annonce:

      Conquest kredser om fem forskellige strategiske pladser som dit hold (enten USA eller Japan, alt efter om du vil have hjelm eller khaki-brun kasket på) må overtage for at vinde kampen. Der findes, i vanlig Battlefield-stil, tre forskellige figurklasser at vælge imellem - og som du dør, har du (også som man plejer) mulighed for at vælge en anden figurklasse. Alle der nogensinde har spillet et Battlefield-spil, vil føle sig hjemme på slagmarken efter et par sekunder og Digital Illusions har grebet spillets valg og prioriteringer an på en smart og pædagogisk måde, så du aldrig er i tvivl om hvad du skal gøre.

      Præcis som altid findes der en hel del køretøjer spredt ud over de tre baner som 1943 indeholder. Alle, der tidligere har spillet et Battlefield-spil, ved udmærket, hvor farlig og giftig man kan blive, hvis man har tillært sig kontrollen af f.eks. en panservogn eller et bombefly. At blive en god pilot kræver dog sin mand, og jeg har på nuværende tidspunkt stadig til gode, at lykkes med at bombe en eneste fjende fra mit fly.

      Et god stykke inde i spillet og i fuld fart med at myrde hinanden, ser man som spiller hvad Battlefield 1943 i virkeligheden indeholder, hvilket er mængder af gode indslag. Bare en så lille ting som at samtlige af spillets våben har uendelig ammunition, er noget jeg anser for en genistreg, specielt da gabende tomme multiplayervåben i årevis har irriteret mig. Andre ting som smart udvalgte spawn-punkter og et perfekt spiltempo, gør at enhver multiplayerspiller vil elske det.

      Battlefield 1943 er baseret på samme grafikteknologi som Battlefield: Bad Company (Frostbite) og det kan mærkes. Grafikken er opbygget på samme måde med den samme mængde detaljer, og en meget stor del af de tre kort kan faktisk ødelægges. Der findes en god mængde fuldpris spil til Xbox 360 og PlayStation 3, der overhovedet ikke er ligeså flotte som Battlefield 1943. Det er et spil der imponerer med smukke modeller, et gennemført teksturarbejde og en fremragende lyssætning. Skal jeg klage, så skal det være over animationerne, der lader en del tilbage at ønske. Det nærmest ulæselige, minimale heads up-display er også noget, der kan irritere en synsskadet redaktør, når jeg skal knibe øjnene sammen for at læse et spillernavn og en rang.

      Dette er en annonce:

      Alligevel er Battlefield 1943 sådan overordnet set et ekstremt vellykket download-spil som på Xbox 360 savner et tilsvarende modstykke, mens det på PlayStation 3 givetvis i årene fremover må sammenlignes med Warhawk. Jeg foretrækker dog dette spil frem for Icognitos Studios actionoverraskelse, der dog ikke bør ignoreres. Battlefield 1943 er flot, smidigt, perfekt struktureret og meget vanedannende. At kunne bevæge sig rundt mellem 23 andre spillere og smadre alt for kun ca. 100 sølle kroner, er en dejlig sommergave, jeg kan takke svenske Dice for.

      Battlefield 1943Battlefield 1943Battlefield 1943Battlefield 1943
      08 Gamereactor Danmark
      8 / 10
      +
      Lækker grafik. Velgjort styring. Herligt oplæg. Sjove baner. Fed lyd.
      -
      Kun tre baner. Visse stive animationer.
      overall score
      er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

      Brugeranmeldelser

      • DummBraz
        Jeg har lige købt et penge kort til ps store og selvfølgelig skulle jeg ha' et eller andet, mine foreslag var, Peggle, Zombie apocalypse, LBP... 9/10

      Relaterede tekster

      Battlefield 1943: PacificScore

      Battlefield 1943: Pacific

      ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

      Petter har spenderet et par dage sammen med Digital Illusions mini-udgave af Battlefield og er klar til at fortælle alt...



      Indlæser mere indhold