Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Skylanders Imaginators

Skylanders Imaginators

Vi lader vores fantasi gå amok i det næste kapitel i den store serie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Forestil dig børne computerspil uden legetøj, som bliver bragt til live, Ja der ville være flere penge i forældrenes pengepung, men vi ville ikke have spil som Lego Dimensions, Skylander og Disney Infinity.

Da Skylanders for første gang Skylanders dukkede op på vores fjernsynsskærme kom det med 30+figurer i, et år scenere udkom Skylanders Giants med en endnu 40+ nye figurer. År efter år er figurerne blevet opdateret og nye er kommet til. Sidste års udspil inkluderede sågar nye køretøjer (som stjal endnu flere penge). For de seriøse samlere er det en kæmpe investering og årets udspil er ikke nogen undtagelse med 60+ figurer ( Med velkendte skurke fra tidligere kapitler).

Det nye arsenal af nye og forbedrede karakterer hedder nu Senseis og er rygraden af gamplayet, hvilket giver et godt startsgrundlag. Den originale "line-up" - Spyro, Stealth Elf og venner - forholder sig på sidelinjen, men dukker op som NPC'er og hjælper med at drive historien fremad (men frygt ikke, alle dine eksisterende figurer virker stadig).
Men det som gør Skylanders anerledes er <i>Imaginator Crystals<i/>, som har erstattet standardfigurerne. Der er over 30 nye krystaller, der kan samles, men et element er mere end rigeligt for din økonomi.

Dette er en annonce:

Hver krystal kommer i et rør dekoreret med dets element. Det som gør disse krystaller specielle og for alvor adskiller dem fra tidligere kapiter er deres evne til at kreere. Ja du kan skabe dine egne Skylanders og mulighederne er endeløse.

Vi valgte Ildelementkrystallen som en begyndelse og når den blev placeret på portalen første gang åbnes en menu, hvor spilleren kan designe sin egen unikke imaginator fra bunden. Først og fremmest skal du vælge din kampstil (fra en liste på 10). Vi valgte Quickshot, da vores favoritter fra de tidligere spil var Trigger Happy og Bouncer. Vær dog advaret, da du ikke kan ændre din kampstil efter du har valgt.

Hver del af Imaginator kan tilpasses efter behov, det starter med hovedet, brystet, armene, benene og sågar en hale, hvis det ønskes.
Våben og rustning justerer dine "stats" og du lave dine kreationer sådan, at de passer til din personlige kampstil. Flere muligheder inkluderer farver, navn, personlighed og en unik signatur. Til at begynde med er disse tilpasningsmuligheder begrænsede, men det er her de nye imaginite kister kommer i spil. Disse kan opnås overalt i spillet, ved at klare opgaver eller vinde over modstanderne. Alle kisterne kan åbne "items" til at skabe en så unik Skylander som muligt. Epic og Ultimate items er med milevidt de bedste og er lukkede indtil du opnår en høj nok level. En mindre irriterende egenskab er dog hver eneste gang du tilgår Imaginite Vault for at åbne dine kister, bombarderes du med muligheden for at bruge rigtige penge til at købe flere kister.

HQ
Dette er en annonce:
Skylanders ImaginatorsSkylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators

Sensei Skylanders fungerer som mentorer for dine imaginators og giver hver især boost til din kampstil og valg af element. De åbner også for Sensei Realms, hvilket er små side-missioner, der åbner for element items.

HQ

Gameplayet i sig selv har ikke ændret sig besynderligt fra sine forgængere og det eneste bemærkelsesværdige er størrelsen på din hjemme-zone (nu kaldet M.A.P.). Herfra udfolder historien sig og din fjende er atter en gang Kaos, fjolset som mener han er universets ultimative ondskab. Hans mål er at udrydde Skylands og har besluttet den mest effektive møde er at skabe sine egne Doomlanders, som er spillets hovedbosser.

Hver bane er fyldt med godt leveldesign, vidunderlige farver og stemning. Det giver virkelig følelsen af en levende tegnefilmsverden. Gameplayet, selvom det er simpelt, er helt igennem solidt og sikrer, at spillet forbliver tilgængeligt for alle aldre, og børn vil intet problem have med at samle en ekstra controller op og spille med.

Der eksisterer også en Creator App til både iOS og Android telefoner, som anvender et sjovt software ved navn Chirp. Du kan overføre dine nyskabte imaginatorer til din telefon eller tablet og du udsmykke og ændre din figur overalt. Det eneste problem er dog, selvom du kan låse op for nye items og ændre din figur kan det ikke overføres tilbage til spillet, hvilket gør det hele en smule meningsløst.

Den generelle gameplay-oplevelse var som sædvanlig rigtig sjov og der er meget humor som børnene vil sætte pris på. Men den tilbagehængende følelse er, at spillet har for stort fokus på konstant at hive flere kontanter ud af dig, hvilket i sidste ende føles smagløst.

Skylanders Imaginators
Skylanders ImaginatorsSkylanders ImaginatorsSkylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Solidt gameplay, kreative muligheder, ser godt ud.
-
Føles lidt som røveri, features i applikationen rækker ikke tilbage til spillet.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold