Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Lumberwhack: Defend The Wild

Lumberwhack: Defend The Wild

Simpel strategi til nybegyndere og de yngste i familien. Lee tager på tur i junglen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tower defense-genren har for længst bevist at den er yderst velegnet til touch-skærme, men der er også en afart at genren, der (efterhånden ganske misvisende) kaldes castle defense. Her får du typisk serveret en sidescrollende arena, hvor du sender dine tropper mod højre af skærmen, for at nakke de fremadstormende fjender, der ræser mod venstre og dermed din base.

HQ

Sådan en af slagsen er Lumberwhack: Defend The Wild. Der er dog en smule twists i gameplayet denne gang. For det første styrer du ikke en bunke krigere, men derimod et bredt udvalg af junglens dyr. Sagen er nemlig den, at modbydelige skovhuggere har besluttet sig for at drive rovdrift på netop jeres jungle, og den plan skal naturligvis spoleres.

Lumberwhack: Defend The Wild
Lumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The Wild

Over en række farverige skærme fyldt med tegneseriedyr og tilpas skummelt udseende mennesker finder kampene sted. Du optjener point ved at samle bananer, og disse point kan bruges til at købe dyr, der skal sendes ind i kampen. Går du efter de hidsige aber, de tunge gorillaer, de hurtige tigre, healende hjorte, de dovne pandaer eller noget helt andet? Der er masser af dyr (der alle optjenes ved at løse nogle af spillets mange baner).

Dette er en annonce:

Hvor Lumberwhack: Defend The Wild adskiller sig fra andre spil i genren er gennem hovedpersonen. Du styrer nemlig en lille abe, der fordeler power-ups og opsamler bananer i trætoppene, mens dyrene ræser mod fjenderne. Samtidig kan du vælge en række specialevner inden hver kamp til dit load-out, ligesom du bruger optjente og opsamlede nødder til at opgradere dine tropper. Det giver en herlig adspredelse til en ellers ganske typisk omgang castle defense.

Lumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The Wild
Lumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The Wild

Den nuttede junglemusik og de herlige figurer komplementeres fint af rigtigt nydelige animationer, og det er let at blive grebet af strategispillet, jagten på nødder og nye kampfæller. Lige indtil man finder den bedste taktik og derefter stort set kan tromle alle baner med den rette kombination af dyr. Om ikke andet kunne jeg med en bestemt kombination af dyr blæse gennem de første halvtreds baner, hvilket er en lige lovlig generøs indlæringskurve. Alligevel har den lige den der et-spil-til-følelse, og alene det gør turen i junglen værd at tage.

Dette er en annonce:

Er du ny i den slags spil, er Lumberwhack en fortrinlig indførsel til genren, er du en erfaren haj til denne type spil, kan du finde en smule fornøjelse i turen, men det er først i de sidste baner, at du skal forvente udfordring. Spillet er ude til iOS allerede nu og planlagt til Android om et par måneder.

Du får ikke revolutionerende dyb strategi, og balancen er som sagt en smule til den lette side, når du først har knækket koden. Alligevel er det let at give en anbefaling til det farvestrålende og ganske hektiske strategispil især til nybegyndere.

Lumberwhack: Defend The Wild
Lumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The WildLumberwhack: Defend The Wild
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Herlige animationer, gode ideer, sjov strategi
-
Ubalanceret i sådan en grad, at den rette kombination fjerner det meste af udfordringen
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold