Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Zoombies: Animales de la Muerte!

Zoombies: Animales de la Muerte!

Zoombies kombinerer Zoo og zombier i en fornøjelig action-puzzler. Lee anmelder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Du kender det sikkert: en hyggelig søndagstur til den lokale zoologiske have er planlagt, men da du ankommer, bliver du mødt af en febrilsk ejer, der med panik i øjnene stikker dig en økse og beder om hjælp, da hele haven er omdannet til et mareridt af omvandrende zombie-dyr.

HQ

Nej?

Om ikke andet er det det gale præmis i Zoombies: Animales de la Muerte!, som ifølge udvikleren High Voltage naturligvis er baseret på en sand historie. Jaja.

Zoombies: Animales de la Muerte!

Men tilbage til øksen. Spillet ligner ved første øjekast en Plants Vs Zombies-klon: onde, næsten nuttede zombier der marcherer fra højre side af skærmen mod venstre. Det er naturligvis din opgave at sørge for, at de aldrig når til den venstre side. Og det er sådan set det. Men det var den økse vi kom fra. Selvom det absolut ikke er dit eneste forsvar, så er det ganske sigende, at det er dit første våben. For Zoombies: Animales de la Muerte! er i bund og grund en gentagelse af mekanikkerne og spiltypen fra Axe in Face.

Dette er en annonce:

Axe in Face: Defense of the Daffodils valgte vi her på Gamereactor tilbage i 2010 som et af de bedste danske mobilspil. Siden dengang er det dog ikke blevet opdateret til iPad, så du må som ejer af tablets leve med fnidret grafik, selvom spillet stadig er forrygende.

Zoombies: Animales de la Muerte! er til gengæld fyldt med knivskarp grafik og nydelige figurer af den slags, der bringer tankerne hen på sociale freemium-spil. Med andre ord: veldesignet, nuttet og en smule generisk. Generisk er måske alligevel ikke det rette ord, for det er længe siden, at jeg har oplevet zombie-elefanter, -pingviner, -næsehorn, -aber og -skildpadder. For bare at nævne nogle få af havens dyr, der nu er frådende udøde.

Som med Axe in Face skal du vælge dit våbens bane og kaste det. Det sker ved at tegne våbnenets bane på skærmen og derefter løfte fingeren for at kaste. Det er simpelt og let at forstå. Mens spillet oprindeligt var planlagt til konsoller, har det nu fundet sit hjem på iOS og Android. Og det virker som et godt valg.

Zoombies: Animales de la Muerte!
Dette er en annonce:

Hvor Zoombies tager skridtet videre i forhold til inspirationskilden, er ved at tilbyde vanvittigt mange varianter af våben. Førnævnte økse optræder naturligvis, men der er også fyrværkeri, jagtfalke, krager og lithium-ion-drevne kastesten. Jojo, det er ganske galt. Alle våbnene kan optjenes ved at samle guld op fra faldne fjender, og hvert våben har naturligvis sin styrke og svaghed. Det samme gælder de mange fjender. Nogle skal rammes, når de står stille, andre kan kun skades ved et perfekt nakkeskud, mens eksempelvis slagne kænguruer resulterer i en superhurtig og bitter kænguruzombieunge (et ord jeg aldrig havde forventet at skulle bruge).

Det hele sker til gal mexikansk cirkusmusik på lidt under et halvt hundrede baner, der låses op ved at optjene stjerner i tidligere baner, eller ved at slippe rigtigt penge gennem IAP.

Zoombies: Animales de la Muerte!Zoombies: Animales de la Muerte!

Zoombies: Animales de la Muerte! er et fornøjeligt tidsfordriv, og jagten på stjerner og løsning af sidemissioner, er hvad der sikrer en god genspilningsværdi. Når man først bliver grebet af at tegne kastebanen op og vurdere tiden det tager for ens våben at nå destinationen, hvor fjenderne på det givne tidspunkt sikkert står, og en masse andre detaljer, så er det at man for alvor kan nyde dybden i det umiddelbart simple actionspil.

Det er let at anbefale Zoombies: Animales de la Muerte! til en hyggestund, alligevel er der ikke spiltid til meget mere end en aften eller to på trods af leaderboards, kostumer og achievements. Men til prisen under en tyver, er det nok heller ikke helt dårlig valuta for pengene.

Zoombies: Animales de la Muerte!
Zoombies: Animales de la Muerte!Zoombies: Animales de la Muerte!
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
+
Gode mekanikker, nydelig grafik, sjovt og simpelt
-
Ikke overvældende mange baner, lidt for "Facebook-nuttet"-grafik, til tider irriterende lydside
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

1
Zombier invaderer zoologisk have

Zombier invaderer zoologisk have

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Du kender det sikkert: en hyggelig søndagstur til den lokale zoologiske have er planlagt, men da du ankommer, bliver du mødt af en febrilsk ejer, der med panik i øjnene...



Indlæser mere indhold