Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Angiveligt har en PC-version af Bloodborne undergået en stor playtest for nylig

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom rygter og insidere har peget på det i månedsvis, så findes der endnu ingen officiel bekræftelse af en PC-udgave af FromSoftwares Bloodborne, men skal man tro de mange insidere, så er sådan en version altså på vej, og angiveligt har denne version for nylig gennemført en afgørende playtest.

PC Gaming Inqusition var blandt de første der tale om en PC-version tilbage i juni, og nu har de nyt i sagen. De har afsløret at en stor playtest-runde fandt sted for nylig, og at en række tekniske knaster er blevet høvlet af i denne proces.

"There was another big playtest round of PC port in July to address issues that were found during previous QA tests. All found critical bugs were fixed, online functionality is fully operational, the work on the port is almost finished."

Dog slår de samtidig fast, at man ikke skal forvente mirakler i forhold til billedehastigheden, som åbenbart ikke kan kravle over 60fps.

"Don't expect miracles with the framerate, anything above 60 FPS still causing a lot of issues and game will probably be capped at 60 FPS even on PC (though I'm sure modders will figure out how to remove it)."

De påstår at både en PC- og PS5-version ankommer sent i år, eller tidligt næste år.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold