Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Among the Sleep 2

Among the Sleep 2 er officielt blevet afsløret

Det er omtrent ni år siden at det første spil udkom.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Among the Sleep fangede manges opmærksomhed i det man oplever et gyserspil fra en toårigs øjne. Men da det kom til stykke fik spillet ikke synderligt god kritik, og så gik det i glemmebogen.

Indtil i dag, for pludselig har Kreativt Europa MEDIA afsløret via en pressemeddelelse, at de finansierer i alt 44 spil i løbet af 2023, og her fremgår det at studiet bag det første spil, norske Krillbite, arbejder på Among the Sleep 2.

Det fremgår også at studiet modtager €150.000 til at udvikle spillet, men om hvorvidt dette er den eneste finansieringskilde vides endnu ikke. Der står dog at spillet er "built upon the core experience in Among the Sleep - a first person horror adventure, in which you play a two year old child waking up in the middle of the night to mysterious sounds and start exploring the dark looking for comfort."

Among the Sleep 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold