Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 2

Aliens DNA i Borderlands 2

Gearbox delte AI mellem de to spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ønsker at få en ide om hvordan Gearbox Software tilgår hele ideen om kunstig intelligens i det kommende Aliens: Colonial Marines, bør du give Borderlands 2 et forsøg.

Under et interview med udviklerens Steve Gibson, VP of Marketing, fortalte han nemlig at udvikleren har delt de to holds ressourcer når det gælder AI og pathfinding, således at dyrelivet på Pandora bruger rutiner og strategier som egentlig blev udviklet til Aliens: Colonial Marines - alt lige fra bevægelser til kommunikation.

For at forklare hvordan det havde hjulpet udviklingen af de to spil der efter planen skal udgives tæt på hinanden, illustrerede Gibson det med udgang i det vi fik at prøve af Borderlands 2.

"Hvad du sikkert lagde mærke til, var at de Stalkers du løb ind i tidligere - de monstre som hopper mod dig og hopper op på de forskellige platforme - mindede meget om hvordan du ville forvente en Alien og dens A.I-system ville navigere verdenen," forklarede han.

"Og på den anden side ser man hvordan nogle af Aliens kommunikerer med hinanden, fordi de er en intelligent race, og ligeledes vil du se hvordan A.I'en i Borderlands 2 kommunikerer med hinanden. Robotter reparerer hinanden, Skaggs kalder på forstærkninger... der er masser af fordele ved at have en delt, central ressourcebeholdning af folk som forstår A.I og forstår path-finding, så det har været fantastisk."

Så jeg fik røvfuld (i demoen) på grund af Aliens?

"Ja." (griner).

Interviewet var del af vores hands-on med spillet, og GRTV filmede også et separat interview med Gibson hvor der blandt andet blev fortalt hvad der var sket siden det første spil.

Borderlands 2Borderlands 2
Stalkers [til venstre], Pandora's egen version af den Alien der kan ses på billedet fra Colonial Marines [til højre].

Relaterede tekster

7
Borderlands 2Score

Borderlands 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Loot-afhængige lommesoldater kan nu fortsætte på farten. Så bliver det ikke bedre... eller gør det?Indlæser mere indhold