Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake

Alan Wake-udviklingen blev faktisk genstartet efter tre år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste synes nok ret godt om Alan Wake, og Remedy har da også bygget store dele af sit ry på netop dette spil. Det betyder dog ikke at udviklingen var let, og nu har vi fundet ud af, at den periode faktisk var enormt svær for studiet.

I det seneste kapitel af Ars Technicas War Stories-videoserie fortæller instruktør og manuskriptforfatter Sam Lake, at de faktisk genstartede hele udviklingen af spillet efter tre års aktiv udvikling.

Dette skete åbenbart fordi Alan Wake, i starten, var et open-world-spil, men det spil de ønskede at lave fungerede ikke, hvis spilleren havde så meget frihed. Efter tre år valgte de så at skrotte den åbne verden, og starte forfra med mere lineært design.

Spillet endte jo så med at blive et hit, og i dag venter fans verden over febrilsk på en efterfølger. Mon de laver sådan en en dag?

Alan Wake

Relaterede tekster

0
Alan Wake: The WriterScore

Alan Wake: The Writer

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Så er det tid til at gå i seng for Remedy, i den sidste del af Alan Wakes mareridt. Vi har testet den sidste tur ind i den finske forfatters psyke.

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Så er det snart tid til thrillerspillet Alan Wake. Du kan læse hele to anmeldelser af spillet her i dag. Læs med når Nikolaj vurderer Alan Wake sammen med Jonas...

7
Holder Det?! - Alan Wake

Holder Det?! - Alan Wake

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Remedy cementerede deres ry med Alan Wake, men serien er fortsat i dvale. Kan du dog fortsat gå tilbage til spillet og nyde det? Vi checker det ud igen!Indlæser mere indhold