Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

343 Industries lover kortere sæsoner og mere konsekvent tempo på Halo Infinite

Den nye Winter Update skal være et vendepunkt for spillet generelt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er den nye Winter Update i Halo Infinite endelig gået i luften, og vi er i fuld gang med at vende hver en sten for at se om den har været ventetiden værd. De fleste kan dog blive enige om at 343 er kommet rigtig, rigtig skidt fra start i forhold til behandlingen af spillet som Live Service, men de lover nu at den tid er bag dem.

I en besked på Halo Waypoint fortæller 343, at de ved at det har været en svær tid for seriens fans, men at man fremadrettet kan tillade sig at forvente mere:

"The Winter Update marks a major step forward for our game and studio, but this is just the first step of that evolution. The team is actively working on key player experience priorities across the game to address areas of feedback, and we are targeting another game update before the end of this year. Your support is greatly appreciated, and we can't wait to turn this corner with you all in 2023 as we look to shorter seasons, a more regular stream of content, and bigger things to come."

Kortere sæsoner lyder som udgangspunkt godt, ikke?

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold