Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

3,2 millioner Dragon Age solgt

BioWares rollespil går fint

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

BioWare kan idag berette at Dragon Age: Origins nu har solgt 3,2 millioner eksemplarer. Tallene er baseret på data leveret fra EA. En af BioWares grundlæggere, Dr. Ray Muzyka udtaler i den forbindelse:

"This is a tremendous start for the Dragon Age franchise and we are extremely pleased with the great reception the game has already received from critics and fans worldwide,"

Udvidelsen Dragon Age: Origins - Awakening forventes på nuværende tidspunkt at udkomme til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 den 16. marts.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold