Dansk
Gamereactor
nyheder
Mafia III

2K har direkte måtte fjerne PS4 Pro- og Xbox One X-forbedringer i Mafia III: Definitive Edition

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mafia III var naturligvis allerede ude på butikdshylderne, men det blev for nylig genudgivet i en Definitive Edition, der indeholder al tidligere udgivet DLC. Men ligesom Mafia II: Definitive Edition, er hele lanceringen ikke gået synderligt godt. Ulig andre spil der får en opdatering med forbedringer til PS4 Pro- og Xbox One X-ejere, så har 2K åbenbart set sig nødsaget til at fjerne disse forbedringer.

Flere brokkede sig over på Reddit, at forbedringerne, såsom en højere opløsning, højere detaljegrad og en lidt mere stabil billedehastighed, pludselig forsvandt fra dag til anden. I en meddelelse til Eurogamer siger 2K følgende:

"The development team supporting Mafia 3: Definitive Edition is aware of this issue and is working to restore support for Xbox One X and PlayStation 4 Pro as soon as possible."

Se det er vi godt nok aldrig stødt på før.

Mafia III

Relaterede tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Med en pistol i hånden, bandeord i munden og en hård attitude har Katrine indtaget New Bordeaux. Vi er bange for hun ikke kommer tilbage igen, men her er hendes dom over det nye Mafia III.Indlæser mere indhold