Dansk
Gamereactor
nyheder
The Bureau: Xcom Declassified

2K fjerner skydespillet Xcom fra nettet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I kølvandet på sidste års forrygende Xcom: Enemy Unknown er det let at glemme, at 2K Games oprindeligt annoncerede series genkomst med et skydespil, der blot hed Xcom.

Spillet er blevet forsinket gang på gang, og der har gået rygter om at det skulle være aflyst. De rygter har fået ny vind, efter Digital Trends, at 2K har fjernet spillets officielle webside, ligesom alle trailere for spillet er forsvundet fra 2K's YouTube-kanal.

Så sent som i oktober meldte 2K ud, at spillet stadig var under udvikling, omend rygter vil vide, at spillet har gennemgået store ændringer.

Digital Trends har selv en teori om at 2K kort og godt har droppet ideen om at knytte spillet til Xcom-serien, og i stedet vil lancere det under et nyt og selvstændigt navn. Det siger de med henvisning til en række domæner, som Superannuatuon gravede frem i sidste måned.

The Bureau: Xcom Declassified

Relaterede tekster

6
Se her om du vandt The Bureau

Se her om du vandt The Bureau

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med besvarelser, da vi bad jer fortælle, hvilke spilformat, der var jeres favorit. Svarene var mange og yderst forskellige, og vi har nu trukket en stak...

1
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

PREVIEW. Skrevet af Ingo Delinger

Vi pakkede en kuffert med skæg, blå briller, makulatorer og udstregningstuscher, og rejste til San Francisco for at se The Bureau: Xcom Declassified.

3
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

PREVIEW. Skrevet af Mike Holmes

Efter vores forelskelse i Enemy Unknown er det med fornyet interesse, at vi undersøger The Bureau: Xcom Declassified.Indlæser mere indhold