Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

20-årig dansker vinder syv millioner kroner i MrBeasts Fortnite-konkurrence

Anas El-Abd fra Slagelse fik den bedste score på forhindringsbanen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Henover weekenden afholdte den berømte Youtube-personlighed, MrBeast, en international Fortnite-konkurrence, hvor der var en $1 million på højkant, eller godt og vel syv millioner kroner. Mange, mange deltagere kæmpede om pengepræmien, men det endte med at være en dansk, Anas El-Abd, der løb med puljen.

Han fortæller faktisk til TV2, at han spillede inde fra sit soveværelse imens hans familie og venner heppede fra stuen, hvor de så kampene blive udspillet. Det var meningen at spillerne skulle gennemføre en særlig forhindringsbane sammensat af MrBeast, og den bedst mulige score blev så belønnet med den store præmie.

"Efter jeg vandt, gik jeg ud og sagde det til mine forældre, men de vidste det godt, fordi de havde fulgt med. De var rigtig glade," siger Anas El-Abd til TV2.

Vi siger da også tillykke!

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold