Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

2024 eChampions League med en præmiepulje på $280.000

Og den er blevet udvidet og justeret, så den passer til EA Sports FC Pro-økosystemet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA og Union of European Football Associations (UEFA) har annonceret en masse ændringer for 2024 eChampions League. Begivenheden er indstillet til at indeholde en præmiepulje på $ 280,000 og er blevet justeret, så den passer til økosystemet EA Sports FC Pro og er nu også eksklusiv for fodboldklubber.
Turneringen starter med regionale FC Pro Leagues i februar, marts og april, hvor holdene vil søge at tjene kvalifikation til gruppespillet i eChampions League. På mange måder ligner dette, hvordan det fysiske Champions League -format fungerer, bortset fra at der nu også vil være et udkast, hvor hold vil opbygge deres hold og trupper i spillet baseret på fastsatte krav.

Når gruppespillet er sat, vil konkurrencen finde sted i løbet af 11. og 12. maj og vil se en knockout-parentes dannet, hvor de 24 bedste spillere tager til London mellem 18. og 19. maj for at konkurrere i en enkelt-elimineringsturnering, hvor de otte bedste går videre til eCL Finals. Selve Finals afholdes også den 29. maj i London, lige før den faktiske finale i den fysiske turnering, hvor over 1000 fans vil kunne deltage.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold