Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

2023 Fortnite Championship Series vil have en præmiepulje på $10 millioner

Og det starter i februar.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har annonceret en række detaljer og oplysninger vedrørende Fortnite Championship Series 2023. Udvikleren har meddelt, at FNCS vender tilbage den 2. februar 2023, og for at tilføje til dette har meddelt, at hele 2023-sæsonen vil prale af en samlet præmiepulje på $ 10 millioner.

Ellers vil der være et par formatændringer, herunder tilføjelsen af FNCS Majors, med den første planlagt til marts 2023. Her deltager de 40 bedste duoer fra ugerne op til Majoren, hvor de skal kæmpe om 2 millioner dollars fra den årlige præmiepulje og en plads i det globale mesterskab i slutningen af året.

FNCS Global Championship er også blevet annonceret og afholdes i Danmark i 2023. Turneringen vil prale af en præmiepulje på $4 millioner, og 75 af de bedste duoer fra hele verden rejser til landet til en personlig blowout-begivenhed.

Hvad angår hele tidsplanen for FNCS-sæsonen 2023, kan du finde det samt ledsagende detaljer vedrørende formatet i det seneste Fortnite-blogindlæg her.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold