Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

100 Thieves' League of Legends-direktør har forladt organisationen

PapaSmithy går videre fra det LA-baserede team.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

100 Thieves' deltagelse ved Vm i League of Legends sluttede for nylig, da holdet ikke kvalificerede sig ud af turneringens gruppespil. Efter denne udvikling meddelte den LA-baserede esportsorganisation, at denne sæson ville være den sidste under ledelse af general manager Christopher "PapaSmithy" Smith, da han nu har forladt organisationen.

Som afsløret over Twitter udtalte 100 Thieves: "En arv for bøgerne. I dag markerer den sidste dag i @PapaSmithy kontrakt og embedsperiode som General Manager for 100 Thieves League of Legends. Tak for alt Chris og ønsker dig det bedste på dit næste kapitel.

Der er ingen omtale af, hvem 100 Thieves vil bringe ind for at overtage rollen, og ligeledes har PapaSmithy endnu ikke afsløret, hvor han vil være på vej hen næste gang.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold